Sluiten

Veelgestelde vragen van

freelancers / ZZP'ers

 

Wat is het voordeel van verlonen via WePayPeople?

Je hoeft zich niet meer bezig te houden met activiteiten omtrent verloning en facturatie. We zorgen daarnaast voor het afdragen van de sociale premies die recht kunnen geven op uitkering bij ziekte, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Een bijkomend voordeel van verlonen via WePayPeople is dat wij je enige werkgever zijn waardoor u dus geen Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) of inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig heeft.

Wanneer word ik betaald?

Wanneer jij je urenbrief inlevert bij WePayPeople wordt een factuur opgemaakt. Zodra de factuur door uw opdrachtgever is voldaan betalen wij het salaris uit.

Wat zijn de kosten van payrolling bij WePayPeople?

Wij lichten graag toe wat de mogelijkheden zijn. Bel ons direct via 020 – 820 80 40 of stuur een mail naar sales@wepaypeople.nl.

Hoe geef ik mijn uren door?

Als je meerdere opdrachtgevers hebt dan kan je de gewerkte uren via een opdracht tot dienstverlening– formulier (OTD) bij ons aanleveren. Daarop geef jij aan wat het factuurtarief is. Op basis van dit tarief berekenen wij het brutoloon. WePayPeople gaat er vanuit dat de prijsafspraak op dit formulier inclusief alle toeslagen is: dus met vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim en feestdagen.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings