Sluiten

Winkelpersoneel op de payroll

Door de druk van de economische crisis en de groeiende mondiale markt is flexibiliteit een vereiste geworden. Dat geldt ook voor winkeliers in Nederland. Daarnaast is er zowel voor grote supermarkten als lokale ondernemers sterke impuls om op prijs te concurreren. Steeds vaker is het daarbij van belang om personeel slim en effectief in te zetten.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Hoe kunt u het beste omgaan met dure vaste contracten? Door winkelpersoneel op de payroll te plaatsen kunt u bekende ondernemersrisico’s als overbezetting en onderbezetting afvangen. Uw winkelpersoneel kost u zo geen geld als zij niet voor u werken. Deze flexibele oplossing vindt u bij WePayPeople.

Wat zijn de voordelen van winkelpersoneel via payroll diensten?

U plaatst uw medewerkers bij WePayPeople op de loonlijst. Wij handelen alle facetten van de payroll voor uw winkelpersoneel af, en zorgen ervoor dat uw medewerkers exclusief aan u verleend worden. Zo nemen uw administratieve verantwoordelijkheden af en zit u niet vast aan doorlopende contracten wanneer het even iets minder druk is. Ook wordt uw winkelpersoneel door WePayPeople uitbetaald. U bent zo niet meer verantwoordelijk voor het afdragen van werkgeverslasten en sociale premies. Maximale vrijheid dus om u op de groei en bloei van uw onderneming te richten.

WePayPeople zet uw winkelpersoneel op de payroll

Vertrouwen speelt bij zakelijke relaties een grote rol, zeker wanneer het gaat om het beheer van uw personeel en administratie. U moet er niet alleen van uit kunnen gaan dat een payroll dienstverlener uw personeelsadministratie goed uitvoert, maar ook dat uw personeel nog steeds prettig kan werken. Gelukkig is uw winkelpersoneel bij WePayPeople in de best denkbare handen. Wij streven net als u naar goed werkgeverschap, en garanderen dat uw winkelpersoneel op onze payroll geen verminderde zekerheid ervaart. Meer weten over het plaatsen van uw winkelpersoneel op onze payroll? Neem gerust contact op!

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings