Sluiten

Payroll in het onderwijs

Payroll is toepasbaar in alle lagen van het onderwijs. Van basisscholen tot het voortgezet onderwijs, van hoger beroepsonderwijs tot de universiteit, payroll wordt door steeds meer onderwijsinstellingen ingezet om tijd en risico’s te besparen. WePayPeople heeft jarenlange ervaring binnen het onderwijs, we helpen uw onderwijsinstelling dan ook graag met de payroll oplossing die het beste bij u past.

Payroll in het onderwijs via WePayPeople

Waar het onderwijs continu verandert door bezuinigingen, wisselende leerlingaantallen en nieuwe wet- en regelgeving zorgt payroll juist voor stabiliteit. Wanneer u als onderwijsinstelling uw payroll bij WePayPeople uitbesteedt heeft u geen omkijken meer naar tijdrovende administratieve processen en kunt u zich volledig richten op waar ondernemen in uw sector voor staat, het leveren van kwaliteit in het onderwijs!

WePayPeople en payroll, een begrip in het onderwijs

De payroll professionals van WePayPeople zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs. Onze experts weten dan ook precies welke payroll oplossing voor uw onderwijsinstelling het meest geschikt is. Door onze jarenlange ervaring en kennis staan we inmiddels al veel onderwijsinstellingen bij met onze payroll services. Er zijn daarnaast nog een aantal redenen te noemen waardoor we binnen het onderwijs als dé payroll specialist worden gezien.

Besparing met ons scherpe payroll tarief

WePayPeople hanteert een scherp payroll tarief. We zullen altijd vooraf helder met u communiceren over de omrekenfactor zodat u duidelijk heeft welk uurtarief u uiteindelijk betaalt. U zult merken dat u met ons tarief flink bespaart op uw totale personeelskosten, doordat u alleen betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Wanneer u uw administratie zelf beheert verdwijnt er meestal veel geld doordat er geen duidelijkheid is over toeslagen en overuren. Met payroll heeft u die duidelijkheid wel, wat u hoogstwaarschijnlijk een flinke besparing op uw personeelskosten oplevert.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings