Sluiten

Payroll voor

de mediabranche
Radio- en televisiestations in Nederland werken vooral met flexibele werknemers. Programmamakers, artiesten, productiemedewerkers, speciaal geselecteerde talenten, modellen, cameracrews en ga zo maar door. Vanwege onregelmatige werktijden is flexibiliteit een must.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Iedere productie brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Net als de hoeveelheid personeel waar je over moet kunnen beschikken. Toch moet je altijd over het juiste talent kunnen beschikken om jouw klanten van dienst te zijn. Juist daarom is payroll voor in de tv- en radio-wereld een handige keuze. Je voorkomt overbezetting en beperkt de risico’s door jouw personeel bij ons op de loonlijst te zetten.

Payroll maakt jouw radio- en of tv-productie eenvoudiger

Een radio-, tv- of filmproductie van formaat zorgt al snel voor flinke administratieve werkzaamheden. Vast of tijdelijk personeel. Ingehuurde dienstverleners. Dat kost veel tijd en geld. Plaats daarom jouw personeel bij WePayPeople op de payroll. Wij nemen dan het juridische werkgeverschap over. Personeelsrisico’s afgedekt, geen last van bijbehorende administratieve werkzaamheden.

WePayPeople, specialist in payroll voor de tv- en radiowereld

WePayPeople is meer dan alleen een financiële dienstverlener. Wij zetten ons graag in om het best haalbare resultaat voor jouw onderneming te realiseren. Dat betekent dat je bij ons altijd heldere informatie krijgt over tarieven en wij onze aanpak samen met je afstemmen. Wanneer wij voor jouw productie de payroll organiseren weet je dus dat je een oplossing krijgt die perfect bij jouw onderneming aansluit. Als je vragen hebt over payroll of meer wilt weten over de diensten van WePayPeople, neem dan contact met ons op.

    Privacy instellingen

    Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

    Privacy policy | Sluiten
    Settings