Sluiten

Payroll Zwolle

Op zoek naar een betrouwbaar payroll bedrijf in de regio Zwolle? Wij zijn WePayPeople, gevestigd in Amsterdam maar overal in Nederland actief. Wij kunnen u helpen met het uitvoeren van uw salarisadministratie of het overnemen van de gehele administratie rondom uw medewerkers, payroll.

Payroll ontzorgt

Ondernemers staan vaak niet stil bij de hoeveelheid administratie die komt kijken bij het hebben van werknemers. Niet alleen het loon moet maandelijks worden uitgekeerd, maar er moet ook gedacht worden aan hoe om te gaan met langdurig zieke werknemers. En de kosten die daarvoor moeten worden ingecalculeerd. Als u uw werknemers op de payroll bij WePayPeople zet, heeft u geen omkijken meer naar uw personeelsadministratie of eventueel bijkomende kosten van zieke werknemers. Wij dragen deze verantwoordelijkheid.

Voordelen van payroll Zwolle

Payroll Zwolle met WePayPeople zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd op tijd en correct loon ontvangen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw werknemers altijd onder de juiste cao werkzaam zijn. En mocht één van uw werknemers onverhoopt in een ziekteverzuim traject terecht komen, dan zorgen wij ervoor dat uw werknemer conform de regels doorbetaald krijgt. Daarnaast hebben wij een geheel in huis ontwikkelde digitale portal waarin alle uren verwerkt kunnen worden. Door uzelf en door uw medewerkers.

Flexibel inzetten van personeel

Payroll geeft u flexibiliteit over uw werknemers. Want payroll geeft u de flexibiliteit in het afstemmen van het aantal werknemers op de interne vraag naar arbeid van dat moment. Dit houdt in dat u nooit méér mensen in dienst heeft dan u écht nodig heeft. Geen onnodig hoge personeelskosten dus.

Is payroll misschien iets voor u?

Heeft u meer vragen over wat payroll voor u kan betekenen? En wat een overstap naar payroll voor uw werknemers inhoudt? Neem gerust contact met ons op, we maken graag een afspraak met u!


Meer weten over Payroll Zwolle?
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings