Sluiten

Payroll Rotterdam

Payroll Rotterdam: WePayPeople is een landelijk opererende payroll organisatie. Dus ook in Rotterdam! De havenstad van Nederland. Op zoek naar een bedrijf die u kunt helpen met de administratie rondom uw personeel in de haven? Of heeft u een kledingzaak in de Koopgoot en wilt u flexibeler om kunnen gaan met uw personeel? Wij hebben met onze diensten misschien wel de oplossing voor u als ondernemer.

WePayPeople voor Rotterdamse ondernemers

Payroll Rotterdam biedt werkgevers een kans om personeel aan te nemen zonder dat daar de administratieve rompslomp bij komt kijken. Daarnaast nemen wij ook de werkgeversrisico’s over, omdat wij met payroll juridisch werkgever van uw personeel worden. Doordat u dit uitbesteed aan WePayPeople worden de salarisadministratie en alle financiële zaken die horen bij het hebben van personeel door WePayPeople Payroll Rotterdam overgenomen. En zo houdt u meer tijd over voor de taken waarvoor u bent begonnen met ondernemen: het ondernemen zelf.

Voordelen voor u als ondernemer

Aangezien er aan het onderbrengen van uw payroll bij WePayPeople meer voordelen hangen dan de administratie die wegvalt en het wegnemen van uw werkgeversrisico’s, maken we graag een lijstje voor u:

  • Payroll zorgt ervoor dat u uw personeel flexibeler kunt inzetten.
  • Wij zijn een betrouwbare partner, waar u dankzij onze jarenlange ervaringen op kunt bouwen. Onze medewerkers hebben alle kennis van de wet- en regelgeving in veel verschillende branches.
  • U hoeft geen kosten te maken voor een verzuimverzekering. Deze is namelijk inbegrepen in onze factor. Wij regelen alles rondom ziekte van een werknemer.
  • Als werkgever mag u uw personeel drie tijdelijke contracten in twee jaar aanbieden. Bij payroll kunt u uw personeel 5 ½  jaar flexibel inzetten voordat u een vast contract aanbiedt.

Benieuwd naar onze diensten?

Wilt u meer informatie of een van onze medewerkers spreken over de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings