Sluiten


Payroll en ondernemerschap gaan bij WePayPeople hand in hand. We begrijpen namelijk heel goed dat u als ondernemer de touwtjes zelf in handen wilt hebben. WePayPeople neemt met haar payroll services het juridische werkgeverschap van uw personeel van u over, zodat u de focus volledig kan richten op dat wat u het liefst doet: ondernemen.

Payroll geeft u meer vrijheid

Steeds meer ondernemers realiseren zich dat ze hun werkgeversrisico’s beperken en meer tijd hebben voor de verdere groei van hun bedrijf, wanneer ze gebruik maken van onze services. Daarnaast zult u met de flexibiliteit van de diverse contractvormen uw personeelsbestand mee kunnen laten bewegen met wat de markt vraagt. Hiermee kunt u flink op de kosten besparen. Ook voor uw werknemers zijn de voordelen helder. Tijdige en correcte betaling van het salaris, een altijd geldende cao en pensioenopbouw geven uw werknemer zekerheid wanneer ze bij WePayPeople op de loonlijst staan.

De voordelen voor u kort op een rij:

  • Meer flexibiliteit in arbeidscontracten
  • Kostenbesparend
  • Beperkte werkgeversrisico’s
  • Minder administratieve taken
  • Zekerheid voor uw werknemers
  • Loon en bijbehorende kosten op één overzichtelijke factuur

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen? Lees meer of vraag direct een offerte aan

Wat zijn de kosten?

De kosten worden meestal weergegeven als marge op de totale loonkosten die u als werkgever heeft. WePayPeople hanteert een transparant basistarief voor haar services. Afhankelijk van welke aanvullende services we verder voor u oppakken kan dit percentage nog veranderen, payroll is immers maatwerk. Uit ervaring weten we inmiddels wel dat u als ondernemer met payroll eerder kosten bespaart dan dat het u daadwerkelijk geld kost. Lees meer.

Wat is payroll nou precies?

Payroll betekent letterlijk loonlijst. Het betekent in feite ook niets anders dan dat uw werknemers bij ons op de loonlijst staan, terwijl ze bij u aan het werk zijn. We zorgen er onder meer voor dat uw werknemers voorzien worden van het juiste arbeidscontract, we betalen de salarissen uit en dragen de verantwoordelijkheid bij trajecten van ontslag, ziekteverzuim- en verlof. Wilt u meer weten over hoe payroll precies werkt? Lees het hier.

Wat zijn de voordelen?

Payroll als service groeit nog steeds fors. Steeds meer ondernemers realiseren zich dat ze de werkgeversrisico’s beperken en meer tijd hebben voor de verdere groei van hun bedrijf wanneer ze de werknemers bij ons op de loonlijst zetten. Daarnaast zult u met de flexibiliteit van de diverse contractvormen uw personeelsbestand mee kunnen laten bewegen met wat de markt vraagt, waarmee u flink op de kosten bespaart. Ook voor uw werknemers zijn de voordelen helder. Tijdige en correcte betaling van het salaris, een altijd geldende cao en pensioenopbouw geven uw werknemer zekerheid wanneer ze bij WePayPeople op de payroll staan.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of