Sluiten


Payroll geeft flexibiliteit aan uw onderneming

Payroll via WePayPeople is een keuze voor ondernemerschap. We snappen namelijk heel goed dat u best een aantal zaken wilt uitbesteden maar toch ook de touwtjes zelf in handen wilt houden. Dat kan. Want wij nemen met payroll het juridische werkgeverschap van uw personeel uit handen terwijl u de controle houdt over uw medewerkers en uw bedrijf. Zo houdt u de focus precies op dat wat u moet doen: ondernemen.

Payroll draagt bij aan groei

Met onze payroll service beperkt u uw werkgeversrisico’s. Daarnaast kunt u met de flexibiliteit van de diverse contractvormen uw personeelsbestand mee laten bewegen met wat de markt vraagt. Zo bespaart u niet alleen flink op de kosten, u anticipeert ook sneller op wat nodig is om uw bedrijf op koers te houden.

Ook voor uw werknemers zijn de voordelen helder. Tijdige en correcte betaling van het salaris, een altijd actuele cao en een gegarandeerde pensioenopbouw zijn zekerheden als zij bij WePayPeople op de loonlijst staan.

De voordelen op een rijtje:

  • Flexibiliteit in arbeidscontracten
  • Kostenbesparing
  • Beperking van werkgeversrisico’s
  • Minder administratieve taken
  • Zekerheid voor werknemers
  • Loon en bijbehorende kosten op één overzichtelijke factuur

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen? Lees meer of vraag direct een offerte aan

Hoe werkt payroll precies?

Payroll betekent letterlijk loonlijst. Het betekent in feite ook niets anders dan dat uw werknemers bij ons op de loonlijst staan, terwijl ze bij u aan het werk zijn. We zorgen er onder meer voor dat uw werknemers voorzien worden van het juiste arbeidscontract, we betalen de salarissen uit en dragen de verantwoordelijkheid bij trajecten van ontslag, ziekteverzuim- en verlof. Wilt u meer weten over hoe het precies in elkaar steekt? Lees hier hoe het precies werkt.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten worden berekend als een marge op de totale loonkosten. Daarvoor hanteren we een transparant basistarief. Afhankelijk van eventueel aanvullende services kan dit percentage nog veranderen, payroll is immers maatwerk. De ervaring leert dat u eerder kosten bespaart dan dat deze stijgen. Lees hier meer over kosten en tarieven.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of