Sluiten


Payroll bij WePayPeople

Payroll en ondernemerschap gaan bij WePayPeople hand in hand. We begrijpen namelijk heel goed dat u als ondernemer de touwtjes zelf in handen wilt hebben. WePayPeople neemt met haar payroll services het juridische werkgeverschap van uw personeel van u over, zodat u de focus volledig kan richten op dat wat u het liefst doet: ondernemen.

Steeds meer ondernemers realiseren zich dat ze hun werkgeversrisico’s beperken en meer tijd hebben voor de verdere groei van hun bedrijf, wanneer ze gebruik maken van onze payroll services. Daarnaast zult u met de flexibiliteit van de diverse contractvormen uw personeelsbestand mee kunnen laten bewegen met wat de markt vraagt, waarmee u flink op de kosten bespaart. Ook voor uw werknemers zijn de voordelen helder. Tijdige en correcte betaling van het salaris, een altijd geldende cao en pensioenopbouw geven uw werknemer zekerheid wanneer ze bij WePayPeople op de payroll staan.

De voordelen voor u kort op een rij:

 • Meer flexibiliteit in arbeidscontracten
 • Kostenbesparend
 • Beperkte werkgeversrisico’s
 • Minder administratieve taken
 • Zekerheid voor uw werknemers
 • Loon en bijbehorende kosten op één overzichtelijke factuur

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen? Lees meer

Wat is payroll?

Payroll betekent letterlijk loonlijst. Het is in feite ook niets anders dan dat uw werknemers bij ons op de loonlijst staan, terwijl ze bij u aan het werk zijn. We zorgen er onder meer voor dat uw werknemers voorzien worden van het juiste arbeidscontract, we betalen de salarissen uit en dragen de verantwoordelijkheid bij trajecten van ontslag, ziekteverzuim- en verlof. Wilt u meer weten over hoe het juridisch precies werkt? Lees het hier.

Waarom WePayPeople?

WePayPeople heeft al bijna tien jaar ervaring en expertise die we inzetten voor organisaties in de meest uiteenlopende sectoren en branches. Met circa 50 professionals zorgen we er elke dag voor dat de financiële en administratieve afhandeling voor uw werknemers goed geregeld is. Er zijn daarnaast nog meer redenen waarom u payroll het beste bij WePayPeople kunt onderbrengen:

 • De naam WePayPeople staat voor wat we doen: we betalen uw werknemers en verzorgen alles wat daarbij komt kijken.
 • We hanteren transparante en scherpe tarieven.
 • Alles is bij ons volledig digitaal georganiseerd: snel en eenvoudig gegevens invoeren via onze eigen portal.
 • U heeft bij WePayPeople altijd een vast contactpersoon, wel zo prettig.
 • We zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, hét keurmerk voor onderaannemers van werk en uitzendorganisaties. Daarnaast hebben we ook certificeringen gekregen van het VCU, NBBU en Kiwa.

Voorbeelden van sectoren waarin WePayPeople actief is:

Veel bedrijven profiteren dagelijks van onze dienstverlening en de kwaliteit waarmee we dit doen. Lees meer.

Wat zijn de kosten?

De kosten worden meestal weergegeven als marge op de totale loonkosten die u als werkgever heeft. WePayPeople hanteert een transparant basistarief voor haar payroll services. Afhankelijk van welke aanvullende services we verder voor u oppakken kan dit percentage nog veranderen, payroll is immers maatwerk. Uit ervaring weten we inmiddels wel dat u als ondernemer met payroll eerder kosten bespaart dan dat het u daadwerkelijk geld kost. Lees meer.

Meer weten over Payroll? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of