Je hebt de mogelijkheid om met flexibele contractvormen te werken, waardoor je sneller inspringt op veranderingen in de markt, over- en onderbezetting. Met een payroll-contract stem je eenvoudig het aantal medewerkers af op wat je aan arbeidsuren wegzet.

Je personeel op de payroll zetten, betekent dat je altijd weet wat de kosten zijn. Je betaalt immers alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Weet je het aantal gewerkte arbeidsuren? Dan weet je wat de maandelijkse kosten zijn.

Ondernemen zonder werkgeversrisico’s, dat is waar wij voor staan. Wij dragen het juridisch werkgeverschap, dus bij bijvoorbeeld ziekteverzuim regelen wij de doorbetaling. Ondernemen brengt immers  al genoeg risico’s met zich mee. Onze payroll-services zorgen in ieder geval dat bijna al je werkgeversrisico’s gedekt zijn.

Jij wilt ondernemen. Niet administreren. Als payroll-partner nemen wij je volledige personeelsadministratie uit handen. Invoeren, berekenen en verlonen: wij de cijfertjes en administratie, jij de werving en selectie. Zo doen we beide waar we goed in zijn.

Hetzelfde werk uitvoeren, verdient volgens ons dezelfde beloning. Daarom ontvangen jouw payrollmedewerkers gewoon hetzelfde salaris als ‘vaste’ medewerkers; eerlijke arbeidsvoorwaarden. Tevredenheid onder je personeel komt je resultaten ten goede.

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving omtrent payroll en cao’s. We zorgen dan ook dat alle contracten, cao’s en andere zaken 100% compliant zijn aan de huidige wetgeving. Dan hoef jij daar niet meer om te denken.    WePayPeople BV 2020 ©