Sluiten

Vacature: Test Engineer (vervuld)

Test Engineer

Heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, ben je analytisch ingesteld, kun je goed samenwerken en heb je minimaal vijf jaar ervaring binnen payroll en/of salarisadministratie? Dan bestaat de kans dat jij dé perfecte toevoeging aan ons team bent. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Test Engineer die 32 tot 40 uur per week ons team wil komen versterken.

 

Wat houdt de functie in?

Als Test Engineer ben jij de persoon die de kwaliteit van onze dienst(en) waarborgt en verbetert. Samen een Product Owner en twee Software Developers werk je aan onze befaamde portal, bij ons beter bekend als de WePayPeople Portal. Deze portal verwerkt alle data van onze klanten, werknemers en bij klanten geplaatste expats. Jouw input als Test Engineer is cruciaal in het verhogen van de kwaliteit van onze diensten en de portal. Daarnaast wordt ook eigen inbreng en initiatief enorm op prijs gesteld. Zo proberen we op elke manier onze diensten te verbeteren!


Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Als Test Engineer hou je je bezig met:

 • Het opstellen en uitwerken van testplannen;
 • Het rapporteren van testresultaten;
 • Het schrijven van gebruikersdocumentatie voor de geteste functionaliteit;
 • Het meedenken aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van het product.


Wat verwachten wij van jou?

Naast klantgerichtheid, analytisch vermogen en een proactieve houding, dient jouw profiel overeen te komen met de onderstaande criteria:

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Een vakgerelateerde opleiding;
 • Ervaring als Test Engineer van webapplicaties;
 • Ervaring met automatisch testen (unit testing);
 • Kennis en ervaring op het gebied van Agile is een pré;
 • Kennis van AFAS is een pré
 • Overtuigend, innovatief en omgevingsbewust;
 • Zelfstandige, zorgvuldige en resultaatgerichte werkhouding.


Wat bieden wij?

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden tot interne opleidingen en trainingen. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen. En niet te vergeten fitnessmogelijkheden op het werk, uitgebreide lunch en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar.


Meer over WePayPeople

WePayPeople is tweevoudig winnaar van de FD Gazellen (2011 en 2016) en heeft in 2018 een omzetverwachting van meer dan 100 miljoen euro. De ambitie is dat WePayPeople haar omzet binnen een aantal jaar zal verdubbelen.

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door gedreven, ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: uitstekende service verlenen aan onze klanten. Onze in huis ontwikkelde technologie – een portal waarlangs ruim 5.000 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen – in combinatie met de geschikte mensen, maakt ons uniek in alles wat we doen. Vraag het maar aan onze collega’s, dat zijn er inmiddels namelijk al meer dan 50. Word jij onze nieuwste aanwinst?


Contactgegevens 

Dus, vind je het fijn om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 5). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via: vacatures@wepaypeople.nl.


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings