Sluiten

Vacature: Office Manager (24 uur per week)(vervuld)

Deze parttime positie is ter ondersteuning van de directiesecretaresse. We zoeken iemand met relevante werkervaring die toe is aan een leuke nieuwe stap. Een stap die veel kansen biedt bij een snelgroeiende partij in een zeer dynamische markt. WePayPeople, de naam zegt precies wat we doen. Wij verzorgen alles rondom de salarisbetaling van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Voor Nederlandse opdrachtgevers, via payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Internationale opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Wat houdt de functie in?

De Office Manager die wij zoeken is de spil van het bedrijf, de psycholoog, steun en toeverlaat én oplossingsgerichte duizendpoot waar iedereen op kan leunen. Jij regelt het allemaal! Van het in- en uitstroom proces van collega’s, het inplannen van afspraken, tot de leukste uitjes en de origineelste kerstcadeaus.

 

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 • Al je collega’s blij maken met jouw sprankelende aanwezigheid!
 • Indiensttredingsbeleid tot in de puntjes “eigen” maken zodat alle nieuwe collega’s in een warm bad terecht komen.
 • Facilitaire zaken regelen? Uiteraard, kom maar door!
 • Originele feestjes en uitjes organiseren is jouw tweede natuur.
 • Niemand grijpt mis dankzij jouw voorraad kantoorbenodigdheden.
 • Natúúrlijk pak je alle overige voorkomende office management werkzaamheden binnen WePayPeople ook op.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt circa 5 jaar vergelijkbare werkervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse taal perfect;
 • Je bent flexibel en schakelt snel;
 • Je kan prioriteiten stellen en behoudt overzicht;
 • Je bent geduldig en houdt van samenwerken;
 • Je ziet overal een uitdaging in en bent optimistisch en vrolijk.

 

Wat bieden wij?

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een pensioenregeling, telefoonvergoeding en 25 vakantiedagen. En niet te vergeten fitnessmogelijkheden op het werk, uitgebreide lunch en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar.

 

Meer over WePayPeople

WePayPeople is tweemaal winnaar van de FD Gazellen (2011 en 2016) en heeft in 2018 een omzetverwachting van meer dan 100 miljoen euro. De ambitie is verder dat WePayPeople de omzet binnen een aantal jaar zal verdubbelen. Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door gedreven ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: klantenservice. Verder is WePayPeople uniek door onze in huis ontwikkelde technologie; een portal waarlangs ruim 5.000 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen. De combinatie van mensen en hoogwaardige technologie is de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Met meer dan 40 collega’s dragen we keer op keer bij aan dit resultaat. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

 

Contactgegevens

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 5). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag via: vacatures@wepaypeople.nl. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 31.

Acquisitie n.a.v. deze vacature heeft geen zin.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings