Sluiten


Vacature: Manager Operations & Support (Vervuld)

WePayPeople

De naam zegt precies wat we doen: wij regelen alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Voor Nederlandse opdrachtgevers met payrolling, salarisadministratie en uitbesteding backoffice. Internationale opdrachtgevers bieden we payroll en contracting services.

Het hart van ons bedrijf wordt niet gevormd door mooie praatjes, maar door in huis ontwikkelde technologie. Een portal waarlangs meer dan 3.300 mensen op tijd en volgens afspraak salaris ontvangen. En door gedreven ambitieuze mensen en een klantenservice die ook precies doet wat de naam zegt: klanten servicen. Die combinatie ligt aan de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Hierdoor wonnen we al vijf keer een FD Gazellen Award en behaalden we voor de derde keer een top-20 positie bij de Deloitte Technology Fast50. Met inmiddels bijna 50 collega’s dragen we keer op keer bij aan dit resultaat. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken?

Wij zijn op zoek naar een Manager Operations & Support.

Manager Operations & Support

Voor onze afdeling Operations & Support. In deze managementrol is het je uitdaging om de juiste condities te creëren waaronder jouw collega’s zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Want dat resulteert in een optimale klanttevredenheid. Samen met je team, waar circa 15 collega’s werkzaam zijn, ben je verantwoordelijk voor een zo foutloos en efficiënt mogelijke salaris- en payrollverwerking en fungeer je als helpdesk voor onze klanten. Daarbij signaleer je nieuwe kansen en onderneemt daar pro- actief actie op. Je stuurt en coacht je team naar steeds betere prestaties, stelt rapportages op en voert functionerings- alsmede werving- en selectiegesprekken. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en optimaliseren van processen binnen je afdeling en doet voorstellen voor optimalisatie van processen tussen je eigen en andere afdelingen binnen WePayPeople. Je bewaakt de soepele samenwerking met de afdelingen ICT en Sales. Vanuit het MT lever je een bijdrage aan het ontwikkelen, optimaliseren, implementeren en monitoren van werkprocessen en de ontwikkeling van de organisatie.

Wat verwachten we van jou

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 8 jaar relevante ervaring in een soortgelijke branche (payroll, uitzenden of finance), waarvan minimaal 2 jaar leidinggevend
  • Kennis van sociale wetgeving en bij voorkeur van salarisadministratie
  • Kennis van AFAS Profit is een pré
  • Je bent communicatief sterk, stevig en overtuigend
  • Je bent een stevige en overtuigende gesprekspartner
  • Je beschikt over goede coachingsvaardigheden
  • Je bent pro-actief, klantgericht en oplossingsgericht
  • Je houdt je hoofd koel en schakelt snel
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

 

Wat bieden wij

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je voldoende kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen.

 

Contactgegevens

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en voldoe jij aan de functieomschrijving? Dan willen we graag met je in contact komen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: 020-7163384 (optie 4).
Je motivatiebrief en cv ontvangen we graag via: vacatures@wepaypeople.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings