Sluiten

Vacature: Accountmanager Payroll Services (Vervuld)

WePayPeople,

de naam zegt precies wat we doen. Wij regelen alles rondom de verloning van vaste medewerkers en flexwerkers. Voor Nederlandse opdrachtgevers met payroll, salarisadministratie en backoffice diensten. Expats en hun opdrachtgevers bieden we payroll- en contracting services.

Het hart van ons bedrijf wordt gevormd door in huis ontwikkelde technologie. Een portal waarlangs ruim 5.000 mensen op tijd en volgens afspraak hun salaris ontvangen. En door een team van sales-, account- en relatiemanagers met één gemeenschappelijk doel: klanten servicen. Die combinatie ligt aan de basis van de exponentiële groei van ons bedrijf. Hierdoor wonnen we al zes keer een FD Gazellen Award en behaalden we vier keer een top notering in de Deloitte Technology Fast50.

Heb jij de ambitie om mee te groeien met WePayPeople? We zoeken namelijk een

Accountmanager Payroll Services

 

Ter uitbreiding van ons salesteam.

Wat ga je precies doen?

Ons product is booming, dus wij ook. We kunnen deze groei niet alleen aan en hebben jou nodig. Althans, als je naast een stevige gesprekspartner ook goed kunt luisteren. Als je niet kunt wachten om prospects te benaderen en blij wordt van uitdagende commerciële doelstellingen. Als je samen met je collega’s de beste wil zijn in de markt en snoeihard wil knallen om de rest van de organisatie versteld te doen staan van jullie verbluffende resultaten in de MKB en MKB+ markt.
Je doet dit niet alleen. Je collega’s van marketing weten precies hoe deze markt in elkaar zit, ontwikkelen campagnes en leveren de juiste informatie aan waarmee jij vervolgens aan de slag kunt. Voordat je aan de slag gaat maak je uiteraard een plan. En wekelijks neem je ook even de tijd om al je acties vast te leggen in ons CRM systeem, zodat je een goed onderbouwde funnel creëert en bruikbare rapportages. Je kent de ingewikkelde materie van de payrollmarkt goed en kunt zowel prospects (80%) als bestaande klanten (20%) goed adviseren, ziet kansen en benut deze. Wij zijn output driven, jij ook?

Wat heb je in huis?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in de (internationale) payroll of uitzendbranche. Het zou mooi zijn als je een solide netwerk hebt bij DMU’s binnen specifieke branches. En natuurlijk schrijf je foutloos Nederlands. Je bent onvermoeibaar, pro-actief en weet anderen te overtuigen met de juiste tone of voice en oprechte, open aanpak. En uiteraard ben je ondernemend en werk je zelfstandig binnen duidelijke richtlijnen. Je creëert je eigen plan en targets zijn voor jou een uitdaging. Je bent gericht op het onderhouden van de commerciële relatie op verschillende DMU niveaus om zo nieuwe contracten te scoren en bent in staat business oplossingen te creëren en te verkopen binnen zakelijke accounts. Je hebt last van scoringsdrang, maar zonder de collegialiteit uit het oog te verliezen.

Wat mag je van ons verwachten?

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Je krijgt een goede begeleiding en er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. We bieden een marktconforme beloning met daarnaast een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen. En niet te vergeten fitnessmogelijkheden op het werk, uitgebreide lunch en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Iets voor jou?

Hou je ervan om in een dynamische, energieke en ondernemende bedrijfscultuur te werken en heb je een match met de functieomschrijving? Dan zouden we graag met je in contact komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Oscar de Vries via: 020-7163384 (optie 5). Je motivatiebrief en CV ontvangen we graag ter attentie van Marjolein van Erven via: vacatures@wepaypeople.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings