Sluiten

Vacature:

Business Development Manager (vervuld)

Dit heb je

HBO/WO werk- en denkniveau
Enkele jaren werkervaring
Communicatief sterk
Teamplayer, creatief, analytisch, sensitief

Dit krijg je

Fulltime werkweek
4.000 - 5.750
25 vakantiedagen
Sporten met trainer

Wat jij doet

Als Business Development Manager werk je continu aan het versterken van de marktpositie van WePayPeople. Dit doe je door (IT) trends en marktkansen te identificeren en te vertalen naar optimalisatiekansen, nieuwe proposities, business cases of opschaalmogelijkheden voor de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en verbeteren van verdienmodellen van producten of proposities. Dit alles doe je niet alleen. Je werkt nauw samen met de verschillende specialisten in de organisatie.

Wat wij zoeken

Wij zoeken een inspirerende collega die staat voor de groeitargets van WePayPeople, wat tot uitdrukking komt in zijn of haar creatieve en innovatieve oplossingen voor de organisatie. Je werkt met eigentijdse specialisten in een hoog gedigitaliseerde en professionele organisatie. Daarom is het belangrijk dat je een duidelijke visie hebt en deze weet over te dragen. Je bent communicatief sterk, proactief, resultaatgericht, organisatiesensitief en hands-on. In jouw functie is het een voorwaarde dat je goed kunt samenwerken en dat je intern en extern klantgericht bent. Verder:

  • Heb je minimaal HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting Bedrijfskunde, Small Business, (Commerciële) Economie of Service Design of vergelijkbaar.
  • Heb je enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie of een functie met raakvlakken.

Wat wij bieden

Wij houden van ondernemende mensen die verantwoordelijkheid nemen. Dus vind je bij ons collega’s die graag hun grenzen verleggen. Met als doel: groeien. Individueel, door elke keer stappen te maken in het werk. En samen, door als team klanten optimaal van dienst te zijn en het bedrijf verder te ontwikkelen. We hebben een eerlijke, open cultuur en faciliteren je graag in het realiseren van jouw ambities. We halen altijd het beste in elkaar naar boven, stimuleren het ondernemerschap van iedere collega en luisteren naar elkaars meningen en ideeën.

Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goed salaris;
  • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis);
  • Opleidingsbudget;
  • Een fijne werkomgeving en -sfeer, waaronder sporten onder begeleiding van een personal trainer, iedere dag samen lunchen, op vrijdag het weekend inluiden met een borrel.
  • <