Sluiten


Besparen in 2020, zo doe je dat!

Op 17 januari 2020 door WePayPeople

De lonen stijgen, maar de prijzen ook…
Vrijwel alle lonen gaan omhoog in 2020 maar de kosten van het levensonderhoud zijn de afgelopen tijd ook toegenomen. De prijzen van voedingsmiddelen en alcoholvrije dranken zijn vorig jaar gemiddeld met 4 procent gestegen, de sterkste prijsstijging in ruim tien jaar. Bij de kassa van de supermarkt tikt dat aardig aan! Wil je in 2020 toch geld overhouden? Hieronder vind je handige tips om te besparen of zelfs je budget aan te vullen.

Zet je vaste lasten op een rij

Wanneer je de maandelijkse uitgaven inzichtelijk maakt, valt meteen op waar je het meeste aan uitgeeft en dus ook waar je eventueel kunt snijden. Lees hier hoe je dit het beste doet.

Stap over van energieaanbieder

Per 1 januari zijn de tarieven van energiebedrijven aangepast. Check daarom of je niet te veel betaalt voor stroom en gas. Als dat zo is dan kun je overstappen van energieleverancier. Klik hier om gemakkelijk energieleveranciers met elkaar te vergelijken.

Ruim je huis op

Niet alleen geeft een opgeruimde omgeving rust en overzicht maar je gebruikte (merk)kleding en schoenen zijn geld waard op Ebay, Marktplaats of Facebook. Ook ongebruikte cadeaubonnen die in lades zijn beland, kunnen een aangename verrassing opleveren.

Lees hier meer slimme bespaar- en budgettips.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings