Sluiten


WePayPeople ontvangt Gedragsverklaring Aanbesteden (GVA)

Op 3 oktober 2018 door WePayPeople

Op grond van de Europese aanbestedingsregels moeten veel overheidsopdrachten worden aanbesteed. Van de inschrijver op een overheidsopdracht kan een ‘gedragsverklaring aanbesteden’ (GVA) worden gevraagd. Dit is een verklaring dat uit onderzoek is gebleken dat een bedrijf van onbesproken gedrag is en dat er geen bezwaren zijn dat een natuurlijk persoon of rechtspersoon zich inschrijft op een overheidsopdracht, speciale-sectoropdracht, concessieovereenkomst voor openbare werken of prijsvraag. Hiervoor wordt onder andere het Justitieel Documentatie Systeem geraadpleegd. De gedragsverklaring aanbesteden is twee jaar geldig.

Om mee te kunnen dingen in aanbestedingen heeft WePayPeople met succes een GVA aangevraagd waardoor we ons vanaf nu, samen met onze samenwerkingspartners, kunnen inschrijven op aanbestedingen voor overheidsopdrachten. En daar kijken we bij WePayPeople enorm naar uit.

Download hier de Gedragsverklaring Aanbesteden.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings