Sluiten

Werken bij

0
Collega's
0
Medewerkers op payroll
0
Nieuwe klanten in 2017
0
Uren verloond in 2017

Wat doet WePayPeople?

Onze naam zegt precies wat wij doen: wij betalen mensen. Dat doen we voor Nederlandse opdrachtgevers – uiteenlopend van bedrijven in het MKB tot large corporates – door hen onze kennis en services aan te bieden op het gebied van payrolling, backoffice dienstverlening voor intermediairs en salarisadministratie. Internationale opdrachtgevers helpen we met payrolling en contracting services voor kennismigranten uit alle hoeken van de wereld. In 2018 bestaan we tien jaar en in die periode hebben we veel bereikt. Zo hebben we meerdere keren onze omzet verdubbeld en verschillende prijzen voor het snelstgroeiende bedrijf, in onze branche, van Nederland gewonnen. Groei zit dus diep in ons DNA verweven. Onze ambitie? Nog verder groeien. Als jij die ambitie deelt, bekijk dan meteen onze vacatures.

Wie werken er bij WePayPeople?

Wij houden van ondernemende mensen die verantwoordelijkheid nemen. Dus vind je bij ons collega’s die graag hun grenzen verleggen. Met als doel: groeien. Individueel door elke keer stappen te maken in het werk. En samen door als een team klanten optimaal van dienst te zijn en het bedrijf verder te ontwikkelen. We hebben een eerlijke, open cultuur en faciliteren je graag in het realiseren van je ambities. We staan erom bekend dat we een ander geluid laten horen. We halen altijd het beste in elkaar naar boven, stimuleren het ondernemerschap van iedere collega en luisteren naar elkaars meningen en ideeën. Spreekt je dat aan en houd je wel van aanpakken? Dan ben je van harte welkom!

Waarom werken bij wpp

Waarom bij ons werken?

Wat biedt WePayPeople jou? Om te beginnen kom je te werken in een dynamische, energieke en ondernemende omgeving. Met mensen die er plezier in hebben om hard te werken, samen succes te boeken en deze te vieren; ‘work hard, play hard’. En dat doen we in onze eigen Go West bar tijdens vrijdagmiddagborrels en tijdens de kerstlunch, zomer bbq, het nieuwjaarsfeest… Het spreekt voor zich dat je een uitstekend salaris en 25 vakantiedagen krijgt en dat je volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden worden geboden. Kortom, voel jij je thuis in een omgeving waar je jezelf kan ontwikkelen en succes samen gevierd wordt? Kijk dan meteen welke job het best bij jou past!

Collega aan het woord

Onze collega Remy Goudriaan, accountmanager op de afdeling Sales, vertelt over zijn werkzaamheden, uitdagingen en blunders. 

Beschikbare vacatures

IT-specialist

Het belangrijkste product van onze organisatie is de WePayPeople Portal. Met gemiddeld 40.0000 gebruikers per jaar en dagelijks honderden salarisverloningen zul je begrijpen dat de portal altijd piekfijn in orde moet zijn.

Salarisadministrateur

Op onze afdeling salarisadministratie ben je betrokken bij de uitvoering van de salarisadministratie van de klanten van WePayPeople. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de complete salarisadministratie van diverse organisaties.

Salarisadministrateur Starter

Op onze afdeling Salarisadministratie ben je betrokken bij de uitvoering van de salarisadministratie van de klanten van WePayPeople Zonder jouw directe hulp ontvangen de medewerkers van onze klanten geen salaris!

Open Sollicitatie

Staat jouw vacature er niet bij? Wij staan altijd open voor sollicitaties. Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar vacatures@wepayepeople.nl via onderstaande knop. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings