Sluiten

Vacature:

Sales support

Dit kan je

MBO werk- en denkniveau
CRM en Excel
Werkt makkelijk samen
Oplossingsgericht
Leergierig
Initiatiefrijk

Dit krijg je

2.500 - 3.100
40 uur (parttime is bespreekbaar)
25 vakantiedagen
Opleidingsbudget
Sporten met trainer

Jouw werkdag

50% Administratieve handelingen in CRM
25% Telefonische opvang salesteam
15% Verkoopanalyses maken
10% Ad hoc teamsupport

Wat jij doet

Je bent de steun en toeverlaat van ons enthousiaste salesteam, de cruciale schakel in ons verkoopproces. Het salesteam bestaat uit 5 accountmanagers die door jouw ondersteuning de salestrajecten soepel en geruisloos kunnen begeleiden. Je verwerkt leads in Sugar, ons CRM systeem, en je bent betrokken bij het maken van offertes en samenwerkingsovereenkomsten voor klanten. Je beheert de agenda’s van het salesteam en bewaakt deadlines van lopende projecten. Ook heb je regelmatig contact met klanten over de voortgang van het proces.

Wat jij kan

Je bent goed in het aanbrengen van structuur en je bent in staat het overzicht te bewaren in een soms hectische omgeving. Je ziet en doet wat nodig is. Je bent in staat om substantiële een bijdrage te leveren aan het door doorontwikkelen van het salessupportproces. Je bent handig met CRM systemen en Excel. Planmatig werken doe je van nature en een goede organisatie van je werkzaamheden is daar onderdeel van. Daar waar nodig, los je problemen op door te improviseren. Je maakt makkelijk contact met klanten.

Wat wij zoeken

Je hebt een aantal jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol en bent toe aan je volgende stap. Je bent enthousiast, leergierig en gedreven en kan tegen een stootje.Je bent resultaatgericht en gaat voor je klanten door het vuur. Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling.

Wat wij bieden

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goed salaris
  • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis)
  • Op vrijdag sporten met een personal trainer
  • Het weekend inluiden met een drankje in de bar van GebouwWest.
  • Gemakkelijk te bereiken locatie (voldoende parkeerruimte en OV op loopafstand)

Enthousiast geworden?

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Stuur jouw motivatie naar Rachel Snip.