Sluiten

Vacature:

Accountmanager

Dit kan je

HBO niveau
Ervaring in payroll of uitzendbranche
Handing in gesprekken, je durft om de deal te vragen
Vertrouwen in jezelf, legt makkelijk contact

Dit krijg je

2.500 - 4.000 met bonusregeling
40 uur
25 vakantiedagen
Opleidingsmogelijkheden
Sporten onder begeleiding met een personal trainer

Jouw werkdag

67% Acquireren
25% Bestaande klanten
8% Administratief

Wat jij doet

Je bent in de lead bij het opbouwen en onderhouden van de relatie met onze klanten.
Je onderhandelt met nieuwe klanten en weet als geen ander het verhaal van WePayPeople over de bühne te brengen. Voordat je naar ‘buiten’ gaat, bepaal je eerst je doel, strategie en strijdplan. Je voert het hele commerciele proces uit, van het leggen van het eerste contact tot het sluiten van de uiteindelijke samenwerkingsovereenkomst. Je regelt dat klanten snel en makkelijk kunnen starten en bouwt een sterke relatie met de klant op. Je denkt mee over proposities en klantprocessen. Samen met je team zorg je ervoor dat WePayPeople verder kan groeien.

Wat wij zoeken

Je bent een sales-dier pur sang. Je hebt een mening én staat open voor feedback. Ondernemerschap zit je in het bloed. Je hebt ideeën en weet deze helder onder woorden te brengen. Je bent in staat om op mangementniveau te communiceren bij opdrachtgegevers. Je bent oprecht geïnteresseerd in klanten, maakt op natuurlijke wijze contact en stelt de juiste vragen zodat je advies op maat kunt geven. Je leert snel en pakt makkelijk nieuwe zaken op. Je durft te vertrouwen op je flair. Heb je kennis van de NBBU-cao, payroll en/of uitzendbranche, dan heb je zeker een streepje voor.

Wat wij bieden

We bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een jong en informeel bedrijf. Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen en groei. Binnen WePayPeople krijg je de kans om je ambities waar te maken en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goed salaris
  • 25 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis)
  • Op vrijdag sporten met een personal trainer
  • Het weekend inluiden met een drankje in de bar van GebouwWest.
  • Gemakkelijk te bereiken locatie (voldoende parkeerruimte en OV op loopafstand)

Enthousiast geworden?

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.

Solliciteer nu!

Stuur jouw motivatie naar Rachel Snip.

+31 20 820 80 40