Sluiten

 

WePayPeople 

Up The Game 2017

Up The Game is de eerste echte gaming en escape room conferentie ter wereld! Tijdens de eerste succesvolle editie in 2016 kwamen meer dan 500 ontwerpers uit de hele wereld bijeen in Amsterdam. Op 9 mei aanstaande vindt de tweede editie plaats in The Prison Dome in Breda. Dit jaar zal het programma nog meer bieden, met veelbelovende sprekers en de kans om eigenaren van andere escape rooms te ontmoeten en van elkaar te leren bij workshops.

 

wepaypeople up the game


Payroll voor Escape rooms

U sluit dagelijks mensen op met lastige raadsels, maar lost u zelf de raadsels rondom het juiste arbeidscontract en de wet- en regelgeving rondom uw werknemers op? En wat biedt u een student aan? Hoe gaat u om met al die contracten als het even wat rustiger is? Eigenlijk hoeft u maar één keuze te maken. En dat is het juridisch werkgeverschap van uw medewerkers verleggen naar WePayPeople.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Verplicht (*)

 

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings