Sluiten

Wat zijn de kosten voor salarisadministratie?

Salarisadministratie bij WePayPeople: wat zijn de kosten daarvan? Wij geven u vooraf een vaste loonstrookprijs. Dit is afhankelijk van de grootte en het type onderneming. En in hoeverre u zelf zaken in ons systeem invoert. De wijze van aanlevering van de loonstroken speelt ook een rol. Wilt u dat deze door ons per post worden verzonden? Of liever op uw online portal? Om een idee te geven: gemiddeld betaalt een opdrachtgever €12,50 per loonstrook.

Uw salarisadministratie voor een vast tarief

Transparantie. Een van onze kernwaarden. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Bij een accountant gaat het vaak op basis van een uurprijs. Bij ons krijgt u vooraf een kostenplaatje. De grootte van uw organisatie maakt niet veel uit, salarisadministratie is een ingewikkeld product. Aan een kleine onderneming met een ingewikkelde CAO kunnen we veel werk hebben. Een grote onderneming met een eenvoudige minder. Continu up-to-date zijn met wat er in uw markt gebeurt. Daar draait het om.

Meer weten over de kosten van salarisadministratie? Wij staan voor u klaar!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings