Sluiten

Wat zijn de kosten voor salarisadministratie?

Salarisadministratie bij WePayPeople: wat zijn de kosten daarvan? Wij geven je vooraf een vaste loonstrookprijs. Dit is afhankelijk van de grootte en het type onderneming. En in hoeverre je zelf zaken in ons systeem invoert. De wijze van aanlevering van de loonstroken speelt ook een rol. Wil je dat deze door ons per post worden verzonden? Of liever op de online portal komen te staan? Om een idee te geven: gemiddeld betaalt een opdrachtgever €12,50 per loonstrook.

Jouw salarisadministratie voor een vast tarief

Transparantie. Een van onze kernwaarden. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Bij een accountant gaat het vaak op basis van een uurprijs. Bij ons krijg je vooraf een kostenplaatje. De grootte van je organisatie maakt niet veel uit, salarisadministratie is een ingewikkeld product. Aan een kleine onderneming met een ingewikkelde CAO kunnen we veel werk hebben. Een grote onderneming met een eenvoudige minder. Continu up-to-date zijn met wat er in jouw markt gebeurt. Daar draait het om.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings