Sluiten

WePayPeople geeft u

overzicht en controle
Het voeren van een goede salarisadministratie is voor elke ondernemer een tijdrovende klus.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

  Naast de kostbare tijd die u aan uw salarisadministratie kwijt bent, moet u uzelf ook continu op de hoogte houden van de juiste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en cao’s. Het uitbesteden van deze taak aan een professionele partij als WePayPeople biedt dan uitkomst. U kunt volledig de focus leggen op uw commerciële activiteiten, terwijl wij uw administratieve taken van u overnemen, wel zo prettig.

  De kosten bij WePayPeople

  We begrijpen goed dat wanneer u als ondernemer overweegt uw salarisadministratie uit te besteden, u graag vooraf inzicht krijgt in de kosten. WePayPeople hanteert scherpe, vaste tarieven voor het uitvoeren van uw salarisadministratie. Dit tarief zullen we altijd vooraf helder met u communiceren in de vorm van een vaste loonstrookprijs. De totale kosten zijn onder andere afhankelijk van:

  • Het aantal loonstroken dat verwerkt moet worden
  • De cao waaronder uw personeel valt
  • De mate waarin onze digitale portal door u wordt gebruikt

  De grootte van uw bedrijf zegt niet altijd iets over de kosten van het uitbesteden van uw salarisadministratie. Weinig loonstroken die onder een complexe cao vallen kosten bijvoorbeeld meer tijd om te verwerken dat veel loonstroken in een branche met eenvoudige voorwaarden.

  Een salarisadministratie die altijd compliant is

  Salarisadministratie is een onderdeel van uw bedrijfsvoering dat regelmatig verandert in wet- en regelgeving. De specialistische kennis die daarom van arbeidsrecht en ingewikkelde cao’s nodig is en het juist inspelen op alle veranderingen daaromheen zorgt ervoor dat veel ondernemers hun loonadministratie uitbesteden. De professionals van WePayPeople hebben de expertise om de complexe wet- en regelgeving van salarisadministratie in uw voordeel te laten werken. Het gaat daarbij met name om:

  • Toepassen van de juiste, complexe wet- en regelgeving
  • Afdekken van arbeidsrechtelijke risico’s
  • Afdekken van financiële risico’s voor u als ondernemer

  Het uitbesteden van uw salarisadministratie levert u dus niet alleen waardevolle tijdsbesparing op, het geeft u ook nog eens de zekerheid dat alle aspecten van uw salarisadministratie met evenveel zorg en kennis uitgevoerd worden.

  Privacy instellingen

  Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

  Privacy policy | Sluiten
  Settings