Sluiten

Salarisadministratie

overzicht en controle
Het voeren van een goede salarisadministratie is voor elke ondernemer een tijdrovende klus.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

  Naast de kostbare tijd die jij aan je salarisadministratie kwijt bent, moet je jezelf ook continu op de hoogte houden van de juiste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en cao’s. Het uitbesteden van deze taak aan een professionele partij als WePayPeople biedt dan uitkomst. Je kunt volledig de focus leggen op je commerciële activiteiten, terwijl wij jouw administratieve taken van je overnemen, wel zo prettig.

  De kosten bij WePayPeople

  We begrijpen goed dat wanneer jij als ondernemer overweegt je salarisadministratie uit te besteden, je graag vooraf inzicht krijgt in de kosten. WePayPeople hanteert scherpe, vaste tarieven voor het uitvoeren van je salarisadministratie. Dit tarief zullen we altijd vooraf helder met je communiceren in de vorm van een vaste loonstrookprijs. De totale kosten zijn onder andere afhankelijk van:

  • Het aantal loonstroken dat verwerkt moet worden
  • De cao waaronder je personeel valt
  • De mate waarin onze digitale portal door je wordt gebruikt

  De grootte van je bedrijf zegt niet altijd iets over de kosten van het uitbesteden van je salarisadministratie. Weinig loonstroken die onder een complexe cao vallen kosten bijvoorbeeld meer tijd om te verwerken dat veel loonstroken in een branche met eenvoudige voorwaarden.

  Een salarisadministratie die altijd compliant is

  Salarisadministratie is een onderdeel van je bedrijfsvoering dat regelmatig verandert in wet- en regelgeving. De specialistische kennis die daarom van arbeidsrecht en ingewikkelde cao’s nodig is en het juist inspelen op alle veranderingen daaromheen zorgt ervoor dat veel ondernemers hun loonadministratie uitbesteden. De professionals van WePayPeople hebben de expertise om de complexe wet- en regelgeving van salarisadministratie in je voordeel te laten werken. Het gaat daarbij met name om:

  • Toepassen van de juiste, complexe wet- en regelgeving
  • Afdekken van arbeidsrechtelijke risico’s
  • Afdekken van financiële risico’s voor jou als ondernemer

  Het uitbesteden van je salarisadministratie levert je dus niet alleen waardevolle tijdsbesparing op, het geef je ook nog eens de zekerheid dat alle aspecten van je salarisadministratie met evenveel zorg en kennis uitgevoerd worden.

  Privacy instellingen

  Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

  Privacy policy | Sluiten
  Settings