Als jij je niet meer hoeft te focussen op het correct doorvoeren van je administratieve data, dan levert dat je zeeën van tijd en geld op. Jij hebt plotseling meer tijd die je kunt investeren in het welzijn van je medewerkers en onderneming en je betaalt geen torenhoge rekeningen voor de uitbesteding van je loonadministratie. Eén pakket en een vaste prijs per loonstrook.

Het uitvoeren van loonadministratie kost niet alleen maar tijd. Het is namelijk ook essentieel om jezelf continu op de hoogte te houden van de complexe wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en cao’s. Grote kans dat je hiervoor geen specialisten in huis hebt, terwijl het belangrijk is dat alles correct verloopt. Onze specialisten nemen het voor je uit handen.

Voorafgaand inzicht in de kosten, dat vinden we heel logisch. Wij hanteren scherpe en bovenal vaste tarieven voor het uitvoeren van je salarisadministratie. Dit tarief communiceren we altijd in de vorm van een vaste loonstrookprijs. De totale kosten zijn afhankelijk van o.a. het aantal loonstroken, de cao waaronder je medewerkers vallen en de mate waarin onze digitale portal door jou wordt gebruikt.

Als ondernemer wil je zo weinig mogelijk arbeidsrechtelijke risico’s. Deze risico’s worden bij WePayPeople afgedekt, zodat jij met zekerheid – voor zowel jou als je medewerkers – kunt ondernemen.

Door constante veranderingen in cao’s en arbeidsrecht, verandert de wijze waarop je je salarisadministratie voert continu. Wij zorgen dat jouw administratieve taken altijd compliant aan de nieuwste wetten en cao’s zijn. Het bijhouden van deze veranderingen kost immers veel tijd en de kans dat je zaken over het hoofd ziet is groot. Als ondernemer wil je hier niet dagelijks mee bezig zijn.

Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving omtrent payroll en cao’s. We zorgen dan ook dat alle contracten, cao’s en andere zaken 100% compliant zijn aan de huidige wetgeving. Dan hoef jij daar niet meer om te denken.    WePayPeople BV 2020 ©