Sluiten

Betaalservice

Het uit handen geven van uw juridische werkgeverschap aan een payrollbedrijf als WePayPeople is natuurlijk niet zomaar iets. Payroll heeft namelijk grote impact op hoe uw eigen organisatie ingericht wordt. Daarnaast moet u het vertrouwen hebben dat alle financiële en administratieve zaken voor uw werknemers goed geregeld worden wanneer ze bij ons op de payroll staan. Waarom payroll via WePayPeople? Dat vertellen we u graag

Waarom payroll via WePayPeople

WePayPeople voert inmiddels al voor ruim 700 klanten payroll services uit. In de praktijk komt dat neer op meer dan 5000 werknemers per week die via WePayPeople betaald worden. We zorgen dagelijks met 50 payroll experts voor een professionele dienstverlening. Door onze omvang en geautomatiseerde processen behalen we schaalvoordelen waardoor we de kostprijs voor u als ondernemer kunnen minimaliseren en u bij ons goedkoper uit bent. Daarnaast zijn er nog genoeg andere redenen waarom u zorgeloos uw werknemers bij ons kunt onderbrengen.

Kwaliteit door kennis en ervaring

Al bijna tien jaar is WePayPeople dagelijks met payroll bezig. Met deze kennis en ervaring vinden we altijd een passende payroll oplossing voor uw organisatie, in welke sector of branche u ook werkzaam bent. De aanwezige kennis van het arbeidsrecht zorgt er ook voor dat WePayPeople altijd de nieuwste en beste payroll voorwaarden voor uw werknemer creëert. De kwaliteit die we continu leveren is gewaardeerd met een NEN 4400-1 certificering, het keurmerk voor onderaannemers van werk en uitzendondernemingen. Daarnaast hebben we ook van het VCU, NBBU en Kiwa certificeringen gekregen voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Transparante en scherpe tarieven

Payroll is altijd maatwerk. Vandaar dat de kosten die u betaalt uit verschillende elementen zijn opgebouwd. Wij vinden het belangrijk dat u helder inzicht krijgt in de kosten, we communiceren deze kosten dan ook altijd vooraf. En uiteraard betaalt u bij ons achteraf alleen voor de gemaakte uren, dus geen verborgen kosten en rekeningen.

Flexibiliteit

U kiest voor payroll om flexibeler om te kunnen gaan met uw personeelsbestand. Flexibel omgaan met uw personeelsbestand is dan ook één van de belangrijkste voordelen van payroll. Dan verwacht u ook diezelfde flexibiliteit van uw payroll organisatie. U heeft bij WePayPeople daarom altijd een vast contactpersoon bij wie u terecht kunt. Onze zelf ontwikkelde digitale portal zorgt er verder voor dat uw gewenste aanpassingen direct verwerkt worden. Flexibel en doelgericht.

Onze digitale portal

Bij WePayPeople is alles volledig digitaal geregeld. We hebben een eigen portal ontwikkeld waar u en uw werknemers op in kunnen loggen om de status te bekijken en zelf acties uit kunnen voeren:

  • Als werkgever kunt u in onze portal snel en eenvoudig nieuwe medewerkers inschrijven.
  • U en uw werknemers kunnen hier zelfstandig uren bijhouden en werkbriefjes invullen.
  • Alle arbeidscontracten, loonstroken en urenbriefjes zijn in onze portal terug te vinden. Met de digitale portal kunt u eenvoudig de uren van uw werknemers goedkeuren.

De portal zorgt voor een snellere verwerking van alle ingevoerde gegevens en het is tegelijkertijd een log voor alle werkzaamheden die uw werknemers voor u hebben uitgevoerd. Uiteraard zijn al uw payroll gegevens in goede en betrouwbare handen bij ons.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings