Sluiten

Payroll in de zakelijke dienstverlening

Payroll wordt steeds belangrijker in de zakelijke dienstverlening. U wilt als ondernemer namelijk getalenteerde werknemers aan u binden om de concurrentiestrijd aan te gaan met andere bedrijven. Tegelijkertijd zoekt u naar mogelijkheden om uw onderneming zo flexibel mogelijk om te laten gaan met veranderingen in de vraag naar uw diensten. Met de payroll oplossingen van WePayPeople beschikt u voor elk project over de gewenste hoeveelheid personeel.

Payroll en flexibiliteit van uw personeelsbestand

Het is duidelijk dat u met payroll flink kunt besparen op uw administratieve organisatie. Binnen de zakelijke dienstverlening is het grootste voordeel van payroll echter de flexibiliteit waarmee u de betreffende cao in uw voordeel laat werken. Zonder payroll bent u namelijk met de Wet Werk en Zekerheid verplicht een nieuwe werknemer minimaal 6 maanden proeftijd te geven, terwijl met payroll de eerste 1,5 jaar flexibel is. Ideaal wanneer u veel werkt met losse projecten en per project wilt inschatten of de samenwerking succesvol is.

Wat betekent payroll in de zakelijke dienstverlening?

Payroll komt erop neer dat u zelf uw personeel selecteert, aanneemt en aanstuurt, maar ze bij WePayPeople op de loonlijst staan. We nemen daarbij alle administratieve taken en juridische verantwoordelijkheid van u over, zodat u zich helemaal kan richten op het binnenhalen van nieuwe opdrachten en het laten groeien van uw onderneming. WePayPeople verzorgt:

  • Verloning en uitbetaling van de salarissen van uw werknemers.
  • Een tijdige en correcte afdracht van werkgeverslasten bij de fiscus en het opzetten van onder meer pensioenvoorzieningen en collectieve verzekeringen voor uw werknemers.
  • Het up-to-date houden van het personeelsbestand, inclusief nieuwe inschrijvingen onder de juiste cao en het signaleren van aflopende arbeidscontracten.

Doorbetaling bij ziekte en het bijstaan van uw werknemer in het geval van een juridische aangelegenheid.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings