Sluiten

Payroll voor

de tuinbouw
Ontwikkelingen volgen elkaar snel op in de tuinbouwsector. Deze snelle innovaties gelden niet alleen voor de technologie, maar ook voor de zaken omtrent milieu, personeel en wet- en regelgeving. Als ondernemer wil je snel inspelen op deze ontwikkelingen. Maar daar moet je wel tijd voor hebben. Daarom is het verstandig om na te denken over slimme oplossingen, vooral voor de zaken die je makkelijk kunt uitbesteden. En omdat het qua banen goed gaat in de tuinbouwsector, is het verstandig om met deze personeelszaken te beginnen. Als je verder leest, vertellen we je wat die oplossingen precies zijn.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Als ondernemer in de tuinbouw ervaar je zelf ook dat het aantal banen in de agrarische sector de afgelopen jaren is gedaald. Daardoor heeft de sector een slecht imago als het gaat om doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingen. En dat imago op een al krappe arbeidsmarkt werkt natuurlijk niet mee aan het vinden en binden van de juiste medewerkers. Toch ontstaat er juist in de tuinbouw meer werk, maar dan wel met andere werkzaamheden en dat vraagt om andere medewerkers met andere vaardigheden en kennis. 

Payroll voor de agrarische sector biedt flexibiliteit

Medewerkers die lastig te vinden zijn in deze krappe arbeidsmarkt. En dan moeten de kandidaten met juiste kennis en vaardigheden zich ook nog eens willen binden aan een flexibel contract. Het werk in de tuinbouw kan natuurlijk erg seizoensgebonden zijn. Dat ervaar jij en dat snappen wij heel goed. Flexibiliteit van je personeelsbestand is dan ook een belangrijk aspect in jouw overweging om je personeelsbestand te vergroten. Voor jouw team zijn eerlijke arbeidsvoorwaarden belangrijk. En laten onze payroll-oplossingen je nou precies dat bieden.

De payroll professionals bij WePayPeople zijn op de hoogte van de complexe wet- en regelgeving binnen de tuinbouw en volgen andere ontwikkelingen in deze sector op de voet. Zo weet je dat wij je altijd kunnen ondersteunen bij belangrijke veranderingen.

Voordelen van payroll voor de agrarische sector

  • Flexibele arbeidscontracten
  • Uitbesteden van werkgeversrisico’s
  • Personeelsadministratie uitbesteden
  • Arbeidscontracten met uitzend cao-regeling
  • Overzichtelijke factuur
  • WePayPeople beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1) en is in het bezit van een G-rekening

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings