Sluiten

Payroll voor

de tuinbouw
Als ondernemer in de tuinbouw ben je afhankelijk van de seizoenen. Dat geldt voor jouw oogst en jouw omzet, maar ook voor jouw bezettingsgraad. En deze laatste kan net zo sterk wisselen als de seizoenen zelf. Nu wil je natuurlijk niet onnodig vastzitten aan personeel, maar wel kunnen beschikken over de juiste mensen wanneer je ze nodig hebt. Vroeger was hier helaas weinig aan te doen, maar tegenwoordig kan de tuinbouw via payroll diensten deze risico’s beperken.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van de voordelen?

WePayPeople biedt gespecialiseerde payroll voor de tuinbouw die rekening houdt met de dagelijkse realiteit van uw onderneming. Zo kan je effectiever en flexibeler ondernemen. En doordat onze payroll voor de tuinbouw zeer transparant is weet je vooraf altijd waar je aan toe bent.

Hoe de tuinbouw van payroll kan profiteren

WePayPeople weet dat het voor ondernemers in de tuinbouw ideaal is wanneer de bezettingsgraad exact overeenkomt met het beschikbare werk. Met conventioneel werkgeverschap is dit echter zeer lastig te regelen, zeker wanneer je te maken krijgt met contracten voor onbepaalde tijd. Bij onze payroll voor de tuinbouw neemt WePayPeople echter het formele werkgeverschap van je over, waarna jouw personeel exclusief aan je ter beschikking gesteld wordt. Geen zorgen over eventuele overbezetting. Altijd precies de juiste hoeveelheid personeel. Daarnaast is het bij onze payroll voor de tuinbouw ook mogelijk jouw personeelsadministratie uit te besteden. Zo kan je door gebruik te maken van onze payroll voor de tuinbouw sterk besparen op de kosten binnen jouw organisatie.

Payroll in de tuinbouw via WePayPeople

Als je onderneemt in de tuinbouw kan WePayPeople jouw leven aanzienlijk eenvoudiger maken. Over de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan, en onze dienstverlening aangepast aan een grote verscheidenheid aan sectoren. Hierdoor zijn wij ook in staat voor de tuinbouw passende payroll services aan te bieden. Doordat wij altijd duidelijk communiceren over onze kostenstructuur en nauw met je samenwerken in de aanloopfase, bent u bij WePayPeople altijd verzekerd van een passende, voordelige oplossing. Wil je meer weten over payroll voor de tuinbouw? Neem dan contact op met onze payroll professionals.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings