Sluiten

Payroll voor transportbranche

De transportbranche kent momenteel positieve en minder positieve ontwikkelingen. Zo blijft de gemiddelde omzet binnen deze sector maar groeien. Een van de redenen voor deze groeiende omzet is de blijvende groei van e-commerce. Deze groei is natuurlijk hartstikke mooi, maar voor ondernemers in de transportbranche wordt het steeds lastiger om vakbekwaam personeel te vinden. Flexibilisering door passende payroll-oplossingen biedt in deze situatie uitkomst.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Over het algemeen gaat het heel goed in de transportbranche. Het CBS meldt zelfs dat de omzet binnen deze sector blijft groeien. Vergelijken we de omzet in de transportsector in het vierde kwartaal van 2018 met een jaar daarvoor, dan zien we een groei van maar liefst 5,9 procent. En meer omzet betekent vaak meer banen, maar dat is waar de uitdaging van de transportbranche zit,: het vinden van vakbekwaam transport personeel. Een van de ontwikkelingen binnen de transport en logistiek is het flexibeler inzetten van je personeel. En met onze op maat gemaakte payroll-oplossingen voor de transportbranche, is je gewenste flexibilisering, en daarmee de groei van je transportbedrijf, dichterbij dan ooit.

Wat doet payroll voor de transportbranche?

Door je payroll-activiteiten aan ons uit te besteden, kun je namelijk op een eenvoudige wijze extra personeel in dienst nemen. Maar dat is niet het enige: via onze payroll-services kun je als transporteur, of ondernemer binnen de transportwereld, een stuk efficiënter te werk gaan. Door je personeel op onze loonlijst te plaatsen, worden wij formeel werkgever van al je medewerkers − dat houdt in dat wij je administratieve en belastingtechnische verplichtingen overnemen, terwijl jij zeggenschap houdt over jouw transport personeel.

Omdat wij als payrollbedrijf alleen het juridisch werkgeverschap overnemen, houd je zelf controle over de werving, selectie en aansturing van je personeel. Wij regelen het verlonen en andere administratieve taken, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw onderneming. Verder dekken wij alle werkgeversrisico’s af. Dat is voor jou wel zo makkelijk.

Voordelen van payroll voor de transportbranche

  • Flexibele arbeidscontracten;
  • Uitbesteden van werkgeversrisico’s;
  • Personeelsadministratie uitbesteden;
  • Overzichtelijke factuur;
  • WePayPeople beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1 en VCU) en is in het bezit van een G-rekening.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings