Sluiten

Payroll voor transportbranche

Als ondernemer in de transportbranche bent u sterk afhankelijk van ontwikkelingen in andere sectoren. Dat kan ervoor zorgen dat u veel gebruik maakt van flexibele arbeidskrachten of seizoenarbeiders om de concurrentieslag met andere vervoerders te winnen. Een toename van flexibele arbeid betekent echter ook een complexere administratie en verloning. Payroll voor transportbranche biedt dan uitkomst.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Wat doet payroll voor u in de transportbranche?

Wanneer u payroll uitbesteedt bij WePayPeople krijgt u als ondernemer weer alle tijd om u te richten op uw core business, het organiseren van transport voor uw klanten. Met payroll nemen we namelijk het juridische werkgeverschap van uw chauffeurs over van u. Dat betekent dat we naast een complete salarisadministratie ook alle werkgeversrisico’s op ons nemen. Payroll voor transportbranche draagt zorgt voor:

  • Een correcte en tijdige uitbetaling van uw werknemers.
  • Een juiste verwerking van uw werknemers in het personeelsbestand.
  • Tijdige afdracht van werkgeverslasten aan de fiscus en het afsluiten van de juiste verzekeringen en pensioenvoorzieningen voor uw personeel.
  • Het afdekken van uw werkgeversrisico’s in het geval van ziekte of een juridische aangelegenheid.

Uw werknemers staan bij ons op de payroll, uiteraard houdt u zelf controle over het aannemen van uw personeel en de welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Voordelen van payroll voor transportbranche

Payroll voor transportbranche brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee. Dat u als ondernemer tijd bespaart doordat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie staat uiteraard voorop, maar payroll levert u meer op. Zo kunt u door het gebruik van flexibele arbeidskrachten en de schommeling in de vraag naar transport makkelijk het overzicht kwijtraken over de inzet van uw personeel. Een groot voordeel van payroll is dat we altijd zorgen dat u over de juiste hoeveelheid personeel beschikt. En die u ook nog eens alleen voor het daadwerkelijk aantal gewerkte uren betaalt. Kortom, met payroll realiseert u ongetwijfeld een forse besparing op uw personeelskosten!

Uw eigen omgeving in onze digitale portal

De digitale portal van WePayPeople maakt onze payroll services nog toegankelijker voor u als ondernemer. U en uw werknemers krijgen namelijk toegang tot uw eigen omgeving binnen onze digitale portal. Daar kunt u eenvoudig uw werknemers inschrijven en gewerkte uren invoeren, alles gaat digitaal. Ook heeft u inzicht in loonstroken, jaaropgaven en looptijden van arbeidscontracten. Handig om strategische beslissingen mee te maken op personeelsvlak! Wilt u weten hoe payroll ook voor uw transportbedrijf kan werken? Neem contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met u!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings