Sluiten

Payroll in de techniek en industrie

Payroll is de weg vooruit naar groei in elke sector. Wij kennen de technische/industriële sector door en door. Onze specialisten weten alles over wetten en regelgeving, de cao, (om)scholing en atv-dagen.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren van de voordelen?

In onder meer de elektrotechniek, de installatietechniek en in veel andere technische sectoren is flexibiliteit van het grootste belang. U heeft vaak te maken met personeel dat werkt op projectbasis. Pieken en dalen en vaak druk op de planning. Geen periode is voor u en uw medewerkers hetzelfde. Dit betekent een arbeidsintensieve personeels- en salarisadministratie. U wilt toch ook tijd en geld overhouden? Met payroll kan dat!

Wat doet payroll voor u in de techniek en industrie sector?

Wanneer je payroll uitbesteedt bij WePayPeople krijg je als ondernemer weer alle tijd om je te richten op jouw core business. We nemen namelijk het juridische werkgeverschap van jouw technisch personeel van je over. Dat betekent dat we naast een complete salarisadministratie ook alle werkgeversrisico’s op ons nemen. Payroll voor de technische branche regelt:

  • Een correcte en tijdige uitbetaling van jouw werknemers.
  • Een juiste verwerking van jouw werknemers in het personeelsbestand.
  • Tijdige afdracht van werkgeverslasten aan de fiscus en het afsluiten van de juiste verzekeringen en pensioenvoorzieningen voor jouw personeel.
  • Het afdekken van uw werkgeversrisico’s in het geval van ziekte of een juridische aangelegenheid.

 

Uw werknemers staan bij ons op de payroll, uiteraard houd je zelf controle over het aannemen van uw personeel en welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Voordelen van payroll voor techniek- en industriële branche

Payroll voor techniek- en industriële branche brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee. Dat je als ondernemer tijd bespaart doordat je geen omkijken meer heeft naar uw administratie staat uiteraard voorop, maar payroll levert je meer op. Zo kan je door het gebruik van flexibele arbeidskrachten en de schommeling in de vraag naar technisch personeel makkelijk het overzicht kwijtraken over de inzetbaarheid van jouw personeel. Wij zorgen dat je altijd over de juiste hoeveelheid personeel beschikt en die je ook nog eens alleen voor het daadwerkelijk aantal gewerkte uren betaalt. Kortom, met payroll realiseer je een forse besparing op jouw personeelskosten!

Uw eigen omgeving in onze digitale portal

De digitale portal van WePayPeople maakt onze payroll services nog toegankelijker. Jij en jouw werknemers krijgen namelijk toegang tot je eigen omgeving binnen onze digitale omgeving. Daar kan je eenvoudig jouw werknemers inschrijven en gewerkte uren invoeren. Ook heb je inzicht in loonstroken, jaaropgaven en looptijden van arbeidscontracten. Handig om strategische beslissingen mee te maken op personeelsvlak! Wil je weten hoe payroll ook voor jouw technische bedrijf kan werken? Neem contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met je!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings