Sluiten

De payroll van de sportschool

Vrijwel iedereen kent het: ineens is er de drang om te gaan sporten, om actief bezig te zijn. En waar kan dat beter dan bij de sportschool? Maar zo stellig als er vaak wordt besloten om te beginnen, zo plotseling wordt vaak besloten om te stoppen. Onhandig voor de conditie van de sporter, maar ook voor u als ondernemer. Want hoeveel personeel moet je in dienst hebben? En dan hebben we het nog niet eens over fysiotherapeuten en trainers die u wellicht in dienst heeft. Deze wisseling in vraag is het antwoord op de vraag waarom een sportschool payroll nodig heeft. U besteedt uw personeel uit aan WePayPeople en zit niet meer vast aan langdurige, niet flexibele arbeidscontracten.

Payroll van uw sportschool via WePayPeople

WePayPeople is gespecialiseerd in het beheer van de payroll administratie. We zijn goed bekend met de administratieve verplichtingen van een sportschool. Geen zorgen dus als u uw administratie aan ons uitbesteedt. Alle onderdelen van de payroll van uw sportschool kunnen bij ons worden ondergebracht. Van het uitbetalen van het salaris tot afdrachten aan het pensioenfonds. Uiteraard houdt u altijd online toegang tot uw informatie. Meer vrijheid voor u en meer controle over uw onderneming.

De payroll van uw sportschool uitbesteden

De simpelste manier om de payroll van uw sportschool uit te besteden is door contact op te nemen met WePayPeople. Wij hebben de ervaring om u snel en effectief te helpen en geven de voorkeur aan duidelijke afspraken. Geen verborgen kosten of vreemde verrassingen. Vooraf alles helder.

 

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Of bel ons op: 020-820 80 40

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings