Sluiten

De payroll van

de sportschool
Vrijwel iedereen kent het: ineens is er de drang om te gaan sporten, om actief bezig te zijn. En waar kan dat beter dan bij de sportschool?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Maar zo stellig als er vaak wordt besloten om te beginnen, zo plotseling wordt vaak besloten om te stoppen. Onhandig voor de conditie van de sporter, maar ook voor jou als ondernemer. Want hoeveel personeel moet je in dienst hebben? En dan hebben we het nog niet eens over fysiotherapeuten en trainers die je wellicht in dienst hebt. Deze wisseling in vraag is het antwoord op de vraag waarom een sportschool payroll nodig heeft. Jij besteedt jouw personeel uit aan WePayPeople en zit niet meer vast aan langdurige, niet flexibele arbeidscontracten.

Payroll van jouw sportschool via WePayPeople

WePayPeople is gespecialiseerd in het beheer van de payroll administratie. We zijn goed bekend met de administratieve verplichtingen van een sportschool. Geen zorgen dus als je jouw administratie aan ons uitbesteedt. Alle onderdelen van de payroll van je sportschool kunnen bij ons worden ondergebracht. Van het uitbetalen van het salaris tot afdrachten aan het pensioenfonds. Uiteraard houd jij altijd online toegang tot je informatie. Meer vrijheid voor jou en meer controle over je onderneming.

De payroll van uw sportschool uitbesteden

De simpelste manier om de payroll van jouw sportschool uit te besteden is door contact op te nemen met WePayPeople. Wij hebben de ervaring om je snel en effectief te helpen en geven de voorkeur aan duidelijke afspraken. Geen verborgen kosten of vreemde verrassingen. Vooraf alles helder.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings