Sluiten

Uw freelance secretaresse

op de payroll
Het inhuren van freelancers is een handige manier om uw onderneming beter in lijn te brengen met onze dynamische economie.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

U bent niet gebonden aan vaste contracten. U kunt sneller inspringen op veranderingen en de vraag in de markt. Geen last van onnodige overbezetting. Wel zo prettig voor de continuïteit van uw onderneming. Bovendien biedt onze payroll uw freelance secretaresse meer zekerheden. Pensioenopbouw bijvoorbeeld.

Waarom zou u een freelance secretaresse op de payroll zetten?

Uw freelance secretaresse op de payroll van WePayPeople plaatsen levert u veel voordelen. De administratieve verantwoordelijkheden worden door ons afgehandeld, ook de betaling. Zo bent u minder tijd en geld kwijt aan de administratie en heeft u meer ruimte om u op de primaire zaken van uw bedrijf te richten.

Zet uw freelance secretaresse bij WePayPeople op de loonlijst

WePayPeople is een ervaren en gecertificeerde (NEN 4400-1 norm) payroll specialist. Bij ons is de payroll van uw secretaresse in goede handen. Wilt u meer weten? Wij lichten u graag in over onze payroll diensten.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings