Sluiten

Uw freelance secretaresse op de payroll

Het inhuren van freelancers is een handige manier om uw onderneming beter in lijn te brengen met onze dynamische economie.
U bent niet gebonden aan vaste contracten. U kunt sneller inspringen op veranderingen en de vraag in de markt. Geen last van onnodige overbezetting. Wel zo prettig voor de continuïteit van uw onderneming. Bovendien biedt onze payroll uw freelance secretaresse meer zekerheden. Pensioenopbouw bijvoorbeeld.

Waarom zou u een freelance secretaresse op de payroll zetten?

Uw freelance secretaresse op de payroll van WePayPeople plaatsen levert u veel voordelen. De administratieve verantwoordelijkheden worden door ons afgehandeld, ook de betaling. Zo bent u minder tijd en geld kwijt aan de administratie en heeft u meer ruimte om u op de primaire zaken van uw bedrijf te richten.

Zet uw freelance secretaresse bij WePayPeople op de loonlijst

WePayPeople is een ervaren en gecertificeerde (NEN 4400-1 norm) payroll specialist. Bij ons is de payroll van uw secretaresse in goede handen. Wilt u meer weten? Wij lichten u graag in over onze payroll diensten.

 

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Of bel ons op: 020-820 80 40

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings