Sluiten

Jouw freelance secretaresse

op de payroll
Het inhuren van freelancers is een handige manier om jouw onderneming beter in lijn te brengen met onze dynamische economie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Je bent niet gebonden aan vaste contracten. Je kunt sneller inspringen op veranderingen en de vraag in de markt. Geen last van onnodige overbezetting. Wel zo prettig voor de continuïteit van je onderneming. Bovendien biedt onze payroll jouw freelance secretaresse meer zekerheden. Pensioenopbouw bijvoorbeeld.

Waarom zou je een freelance secretaresse op de payroll zetten?

Jouw freelance secretaresse op de payroll van WePayPeople plaatsen levert je veel voordelen. De administratieve verantwoordelijkheden worden door ons afgehandeld, ook de betaling. Zo ben jij minder tijd en geld kwijt aan de administratie en heb je meer ruimte om je op de primaire zaken van jouw bedrijf te richten.

Zet jouw freelance secretaresse bij WePayPeople op de loonlijst

WePayPeople is een ervaren en gecertificeerde (NEN 4400-1 norm) payroll specialist. Bij ons is de payroll van je secretaresse in goede handen. Wil je meer weten? Wij lichten je graag in over onze payroll diensten.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings