Sluiten

Payroll voor schoonmaakbedrijven

De schoonmaakbranche is één van de sectoren waar payroll als eerste toegepast werd. Niet zo verwonderlijk. De onregelmatige werktijden, variatie in werkzaamheden voor meerdere opdrachtgevers en de flexibele contracten van uw schoonmakers zorgen voor een complexe administratie. Payroll via WePayPeople is daarom dé oplossing voor u als ondernemer in de schoonmaakbranche.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Wat betekent payroll voor uw schoonmakers?

Payroll uitbesteden levert niet alleen maar voordelen voor u als ondernemer op. Ook uw schoonmakers profiteren van onze payroll services:

  • Het salaris van uw schoonmakers wordt altijd tijdig en correct uitbetaald.
  • Uw schoonmakers hebben toegang tot de digitale portal van WePayPeople. Ze kunnen hier zelf hun gewerkte uren bijhouden en de status van hun betalingen en contract bekijken.
  • Uw schoonmakers worden door ons doorbetaald bij langdurige ziekte.

Juridische bijstand in het geval van een arbeidsconflict, ook voor uw schoonmakers levert dat een gevoel van vertrouwen op.

Waarom payroll in de schoonmaakbranche?

Door uw schoonmakers bij WePayPeople op de payroll te zetten, kunt u zich als ondernemer volledig focussen op de groei van uw bedrijf. Wij zorgen voor alle administratieve processen. Het uitbesteden van payroll levert u niet alleen meer tijd op. Het geeft u ook een gerust gevoel. Uw administratie en werkgeversrisico’s komen namelijk bij een organisatie te liggen die kennis heeft van uw branche. Payroll voor schoonmaakbedrijven zorgt namelijk voor:

  • Een complete salarisadministratie, inclusief het uitbetalen van de salarissen en afdracht van premies en pensioenen.
  • Inschrijving van uw schoonmakers volgens de juiste cao richtlijnen en afgesproken contractduur.
  • Het afdekken van uw werkgeversrisico’s. WePayPeople betaalt uw werknemer door bij ziekte en is juridisch verantwoordelijk bij een mogelijk arbeidsconflict.

Met payroll blijft u zelf verantwoordelijk voor het werven van nieuwe schoonmakers en de dagelijkse aansturing van uw personeel. Maar WePayPeople zorgt ervoor dat aan de achterkant alle processen feilloos doorlopen. Wel zo efficiënt!

Payroll via WePayPeople is in uw voordeel

Het is duidelijk dat het uitbesteden van payroll u als ondernemer weer de tijd en ruimte geeft om u volledig te richten op dat wat u het liefst doet. Zorgen voor meer groei van uw onderneming. Maar misschien nog wel belangrijker, payroll via WePayPeople levert u waarschijnlijk ook een flinke besparing op:

  • Door onze kennis van alle wet- en regelgeving binnen de complexiteit van de schoonmaak cao weten we precies hoe we alle toeslagen en uren in uw voordeel kunnen laten werken. Zo betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren, nooit méér.
  • De schoonmaakbranche kenmerkt zich door een gemiddeld hoog ziekteverzuimpercentage. WePayPeople betaalt uw schoonmaker door bij langdurige ziekte. Wij zijn namelijk juridisch verantwoordelijk voor uw personeel. Bij een conflict wordt het risico afgedekt zonder dat u met torenhoge onvoorziene kosten komt te zitten. Wel zo’n gerust gevoel.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings