Sluiten

Payroll voor schoonmaakbedrijven

De schoonmaakbranche is één van de sectoren waar payroll als eerste toegepast werd. Niet zo verwonderlijk. De onregelmatige werktijden, variatie in werkzaamheden voor meerdere opdrachtgevers en de flexibele contracten van uw schoonmakers zorgen voor een complexe administratie. Payroll via WePayPeople is daarom dé oplossing voor jou als ondernemer in de schoonmaakbranche.

Ben je benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Wat betekent payroll voor jouw schoonmakers?

Payroll uitbesteden levert niet alleen maar voordelen voor jou als ondernemer op. Ook jouw schoonmakers profiteren van onze payroll services:

  • Het salaris van jouw schoonmakers wordt altijd tijdig en correct uitbetaald.
  • Uw schoonmakers hebben toegang tot de digitale portal van WePayPeople. Ze kunnen hier zelf hun gewerkte uren bijhouden en de status van hun betalingen en contract bekijken.
  • Jouw schoonmakers worden door ons doorbetaald bij langdurige ziekte.

Juridische bijstand in het geval van een arbeidsconflict, ook voor jouw schoonmakers levert dat een gevoel van vertrouwen op.

Waarom payroll in de schoonmaakbranche?

Door jouw schoonmakers bij WePayPeople op de payroll te zetten, kan je als ondernemer volledig focussen op de groei van jouw bedrijf. Wij zorgen voor alle administratieve processen. Het uitbesteden van payroll levert je niet alleen meer tijd op. Het geeft je ook een gerust gevoel. Jouw administratie en werkgeversrisico’s komen namelijk bij een organisatie te liggen die kennis heeft van je branche. Payroll voor schoonmaakbedrijven zorgt namelijk voor:

  • Een complete salarisadministratie, inclusief het uitbetalen van de salarissen en afdracht van premies en pensioenen.
  • Inschrijving van jouw schoonmakers volgens de juiste cao richtlijnen en afgesproken contractduur.
  • Het afdekken van jouw werkgeversrisico’s. WePayPeople betaalt jouw werknemer door bij ziekte en is juridisch verantwoordelijk bij een mogelijk arbeidsconflict.

Met payroll blijf je zelf verantwoordelijk voor het werven van nieuwe schoonmakers en de dagelijkse aansturing van jouw personeel. Maar WePayPeople zorgt ervoor dat aan de achterkant alle processen feilloos doorlopen. Wel zo efficiënt!

Payroll via WePayPeople is in jouw voordeel

Het is duidelijk dat het uitbesteden van payroll je als ondernemer weer de tijd en ruimte geeft om je volledig te richten op dat wat je het liefst doet. Zorgen voor meer groei van jouw onderneming. Maar misschien nog wel belangrijker, payroll via WePayPeople levert je waarschijnlijk ook een flinke besparing op:

  • Door onze kennis van alle wet- en regelgeving binnen de complexiteit van de schoonmaak cao weten we precies hoe we alle toeslagen en uren in jouw voordeel kunnen laten werken. Zo betaal je alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren, nooit méér.
  • De schoonmaakbranche kenmerkt zich door een gemiddeld hoog ziekteverzuimpercentage. WePayPeople betaalt jouw schoonmaker door bij langdurige ziekte. Wij zijn namelijk juridisch verantwoordelijk voor jouw personeel. Bij een conflict wordt het risico afgedekt zonder dat je met torenhoge onvoorziene kosten komt te zitten. Wel zo’n gerust gevoel.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings