Sluiten

Payrolling bouw

Payroll bouw: de uitkomst om te bouwen aan uw toekomst. Door de wisselende vraag naar werknemers in verschillende stadia van een bouwproject en daarnaast de onregelmatige werktijden wordt uw administratie er niet makkelijker op. Bovendien kan het wisselende weer voor meer werk zorgen. Maar een aanhoudende vorstperiode kan ook voor een flinke kostenpost zorgen. Vorstverlet is dan ook waar de meeste ondernemers koude rillingen van krijgen. Nergens voor nodig! Het uitbesteden van payroll bij een expert als WePayPeople biedt dan uitkomst. Uiteindelijk maken wij ons druk in de vorstperiode. U over bevroren leidingen bij klanten.

Wat betekent payroll voor u als bouwondernemer?

Wanneer u een bouwbedrijf heeft is de continuïteit, logistiek en operatie van uw bouwprojecten het belangrijkste. Bovendien wilt u liever niet al teveel tijd kwijt zijn aan administratieve zaken als urenregistratie en verloning. Door uw werknemers bij WePayPeople op de payroll te zetten draagt u het juridische werkgeverschap van uw bouwpersoneel aan ons over. Bovendien houdt WePayPeople zich ook bezig met:

  • Het verwerken van de gewerkte uren en met het tijdig en correct uitbetalen van uw werknemers.
  • Daarnaast verzien we uw werknemers van arbeidscontracten volgens de laatste wet- en regelgeving van de complexe bouw cao.
  • Verzorgen we de afdracht van alle werkgeverslasten en voorzieningen opbouwen voor uw personeel.
  • Tenslotte dekken we uw werkgeversrisico’s af bij langdurige ziekte of in het geval van een arbeidsconflict.

Uiteraard blijft u zelf verantwoordelijk voor het werven van nieuw personeel en de dagelijkse aansturing, daar ligt uw kracht. Hoewel de kracht van WePayPeople ligt in de professionele uitvoering van een breed pakket aan payroll services, zodat u de focus houdt op het aansturen en binnenhalen van nieuwe bouwprojecten.

Payroll bouw ervaring en expertise

Kennis van de bouw cao, de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, de juiste verloning van overwerk en tenslotte het inzetten van flexibele arbeidscontracten vereist veel kennis om het allemaal op een goede manier toe te passen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de bouwwereld worden we als dé payrolling bouw specialist gezien, bovendien hebben wij de juiste certificeringen in huis zoals VCU, NEN 4400-1, NBBU en Kiwa. Door te blijven innoveren weet WePayPeople zich telkens weer te onderscheiden.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings