Sluiten

Wat kan payroll voor

de kinderopvang betekenen?
De kinderopvang is met haar bonte verzameling kleine kinderen elke dag weer een dynamisch geheel. Door de aantrekkende economie is de vraag naar kinderopvang de laatste jaren weer gestegen, wat ook terug te zien is aan de dynamiek op de werkvloer.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Grote groepen kinderen, die elke dag wisselen qua samenstelling en grootte, vragen ook om flexibele inzet van personeel. Daarom past WePayPeople payroll ook steeds meer toe in de kinderopvang.

De voordelen van payroll via WePayPeople

Naast een flexibelere inzet van uw begeleiders levert het uitbesteden van payroll bij WePayPeople u als ondernemer in de kinderopvang nog veel meer voordelen op:

  • U kunt zich volledig richten op uw commerciële activiteiten terwijl WePayPeople uw complete administratie verzorgt.
  • Payroll houdt ook in dat u en uw begeleiders ervan op aan kunnen dat alle salarissen tijdig en correct worden uitbetaald en dat er daarnaast een juiste afdracht richting de Belastingdienst plaatsvindt.
  • Bij het uitbesteden van payroll dekken wij uw werkgeversrisico’s af doordat we juridische verantwoordelijkheid dragen bij ziekteverzuim of een slepend arbeidsconflict.

Al deze voordelen zorgen ervoor dat u als ondernemer flink bespaart op uw personeelskosten, aangezien u nooit méér betaalt dan het daadwerkelijk aantal gewerkte uren en u daarnaast niet leegloopt op juridische kosten bij een geschil of het doorbetalen van een zieke medewerker, aangezien die verantwoordelijkheid bij WePayPeople ligt.

Kennis en expertise van de kinderopvangbranche

WePayPeople heeft jarenlange ervaring in het toepassen van payroll oplossingen voor meerdere bedrijven in de kinderopvang. We realiseren ons heel goed dat elke kinderopvang weer om een andere aanpak vraagt. Daarom zijn onze payroll professionals op de hoogte van de complexe wet- en regelgeving van arbeidscontracten in de kinderopvang en volgen we alle ontwikkelingen in die sector op de voet. We beschikken ook over certificeren zoals NEN 4400-1, VCU, Kiwa en NBBU, een bevestiging van onze kennis en expertise op het vlak van payroll.

Uw eigen omgeving in onze digitale portal

Payroll bij WePayPeople betekent ook dat u en uw begeleiders toegang krijgen tot een eigen omgeving binnen onze geavanceerde digitale portal. Hiermee schrijft u eenvoudig nieuwe begeleiders in en kunt u snel gewerkte uren invoeren die direct door ons verwerkt worden. Naast de efficiency geeft het u als ondernemer onder meer inzicht in de uren, de bezetting en de einddatum van arbeidscontracten, erg handig wanneer u strategische beslissingen moet nemen als het gaat om uw personeelsbeleid. Voor uw begeleiders zelf is het uiteraard ook erg handig, ze zijn via onze digitale portal continu op de hoogte van de status van hun betalingen en andere administratieve zaken. Wilt u meer weten over wat payroll voor uw kinderopvang kan betekenen? Neem dan contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met u!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings