Sluiten

Payroll voor

de kinderopvang
De kinderopvang is met zijn vele kinderen, drukke schema’s en lange dagen vaak een chaotisch geheel. En omdat alleen die kinderen al enorm druk zijn, doe je er goed aan de rest van je onderneming soepel te laten lopen. En door de aantrekkende economie, is de vraag naar kinderopvang de laatste jaren weer enorm toegenomen. Daarom is het belangrijk om volledige focus op de kinderen te houden. En niet op randzaken. Onze payroll-oplossingen voor de kinderopvang bieden uitkomst. En een boel extra tijd voor jou als ondernemer.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Uitdagingen binnen de kinderopvang

Zoals aangegeven, komt er steeds meer werk bij de kinderopvang. Maar omdat het aantal kinderen iedere dag weer verandert, is het belangrijk om je personeel flexibel in te kunnen zetten. Vooral omdat de kinderopvang al sinds jaar en dag de sector met het meeste personeelsverloop is. Een flexibele inzet van je personeel is dan ook essentieel. 

Maar naast de personeelszaken, is het binnen de kinderopvang ook vooral druk. Druk met de kinderen, begeleiding en niet te vergeten: de ouders. Allemaal zaken waar jij als ondernemer hartstikke druk mee bent. Administratieve taken, verloning en het opstellen van contracten zijn dingen waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Jij kunt je tijd wel nuttiger besteden. En precies om die redenen bieden onze payroll-oplossingen uitkomst. 

Onze payroll-professionals zijn continu op de hoogte van de complexe wet- en regelgeving van arbeidscontracten in de kinderopvang en volgen alle ontwikkelingen in de kinderopvang op de voet. We beschikken ook over certificeringen, zoals NEN 4400-1, VCU, Kiwa en NBBU, een bevestiging van onze kennis en expertise op het vlak van payroll.

Payroll in de kinderopvang: flexibel en professioneel

Hier bij WePayPeople hebben we jarenlange ervaring met het verzorgen van payroll-oplossingen voor diverse bedrijven in de kinderopvang. We weten heel goed dat iedere kinderopvang weer om een andere aanpak vraagt. Omdat wij als payrollbedrijf alleen het juridisch werkgeverschap overnemen, houd jij zelf controle over de werving, selectie en aansturing van je personeel. 

Of dit nu daadwerkelijke begeleiders, receptionisten of parttimers zijn. Met onze payroll-diensten regelen wij de verloning van jouw complete kinderopvang. En natuurlijk andere administratieve taken. Zo kun jij je voor de volle 100 procent richten op de toekomst van jouw kinderdagverblijf!

Voordelen van payroll voor de kinderopvang

  • Flexibele arbeidscontracten
  • Uitbesteden van werkgeversrisico’s
  • Personeelsadministratie uitbesteden
  • Overzichtelijke factuur
  • WePayPeople beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1 en VCU) en is in het bezit van een G-rekening

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings