Sluiten

Payroll in de kappersbranche

Als ondernemer wil je groeien. Dat geldt natuurlijk voor ondernemers in iedere markt, dus ook in de kappersbranche. Het gaat gelukkig goed met de kappersbranche in Nederland, maar daar staat lijnrecht tegenover dat de kosten van de bedrijfsvoering worden geminimaliseerd, waar de flexibiliteit van personeel maximaliseert. Denk aan parttimers en tijdelijke medewerkers die voor je komen werken. En doordat de arbeidsmarkt steeds flexibeler wordt, winnen payroll-bedrijven sterk aan populariteit. Zo ook payroll-diensten voor de kappersbranche.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Wanneer je onderneemt binnen de kappersbranche, weet je als geen ander dat je vaak te maken krijgt met onder- en overbezetting. Het is namelijk lastig in te schatten hoeveel personeel je op een dag nodig hebt − en dat is precies waar de uitdaging zit. De verstandige ondernemer is namelijk actief op zoek naar manieren om op deze over- en onderbezetting in te spelen. En met onze op maat gemaakte payroll-services voor kappers, is jouw gewenste groei dichterbij dan ooit.

Flexibeler werken met payroll voor de kappersbranche

Door je payroll-activiteiten aan ons uit te besteden, kun je namelijk op een eenvoudige wijze extra personeel in dienst nemen. Maar dat is niet het enige: via onze payroll-services kun je als kapper, of ondernemer binnen de kapperswereld, een stuk efficiënter te werk gaan. Door je personeel op onze loonlijst te plaatsen, worden wij formeel werkgever van je personeel − dat houdt in dat wij jouw administratieve en belastingtechnische verplichtingen overnemen, terwijl jij zeggenschap houdt over je personeel in de kapsalon.

Omdat wij als payrollbedrijf alleen het juridisch werkgeverschap overnemen, houd jij zelf controle over de werving, selectie en aansturing van je personeel. Wij regelen het verlonen en andere administratieve taken, zodat jij je kunt richten op de groei van uw onderneming. Verder dekken wij alle werkgeversrisico’s af. Dat is voor jou wel zo makkelijk.

Voordelen van payroll voor de kappersbranche

  • Flexibele arbeidscontracten;
  • Uitbesteden van werkgeversrisico’s;
  • Personeelsadministratie uitbesteden;
  • Overzichtelijke factuur;
  • WePayPeople beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1) en is in het bezit van een G-rekening.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings