Sluiten

Zet uw juristen

op onze payroll
Met onze specifieke payroll oplossingen voor de advocatuur en (bedrijfs)juridische afdelingen nemen we u alle administratieve zaken rondom nieuwe medewerkers uit handen.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

De economie is dynamischer en meer internationaal dan ooit. Snelle bewegingen in de markt zijn het gevolg. Fusies. Overnames. Oprichtingen. Faillissementen. Snel kunnen reageren is een must. Ook voor u als juridische dienstverlener. Flexibel personeel is een must. En meer dan dat. De nieuwe generatie juristen heeft een andere visie op werk en leven. Een goede balans het uitgangspunt. Flexibeler werken, betekent ook een andere, en vaak complexere administratie. Wij kunnen dit voor u overnemen met onze payroll dienst voor juristen.

Hoe werkt onze payroll voor juristen?

Als u een jurist bij ons op de payroll plaatst, dan nemen wij het formele werkgeverschap van u over. Alle taken van de werkgever worden hierbij door ons uitgevoerd, van betaling tot administratie. U krijgt meer vrijheid om te ondernemen, maar houdt wel de beschikking over uw personeel. Voor de jurist zelf is de payroll ook een prettige oplossing. Meer zelfstandigheid. Hogere tevredenheid en maximale betrokkenheid bij het werk. Dit draagt weer bij aan het succes van uw onderneming. Snel kunnen reageren op uw klanten en uw personeelskosten drukken? Onze payroll service voor juristen is ideaal.

Heldere voordelen

  • Personeelsadministratie sterk vereenvoudigd
  • Altijd de juiste bezetting
  • Voorkomt onnodige personeelskosten
  • Verhoogt de efficiëntie van uw onderneming
  • Individuele aanpak
  • Kwaliteit gegarandeerd door uitgebreide certificering

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings