Sluiten

Zet jouw juristen

op onze payroll
Met onze specifieke payroll oplossingen voor de advocatuur en (bedrijfs)juridische afdelingen nemen we alle administratieve zaken rondom nieuwe medewerkers uit handen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

De economie is dynamischer en meer internationaal dan ooit. Snelle bewegingen in de markt zijn het gevolg. Fusies. Overnames. Oprichtingen. Faillissementen. Snel kunnen reageren is een must. Ook voor jou als juridische dienstverlener. Flexibel personeel is een must. En meer dan dat. De nieuwe generatie juristen heeft een andere visie op werk en leven. Een goede balans is het uitgangspunt. Flexibeler werken, betekent ook een andere, en vaak complexere administratie. Wij kunnen dit voor jou overnemen met onze payroll dienst voor juristen.

Hoe werkt onze payroll voor juristen?

Als je een jurist bij ons op de payroll plaatst, dan nemen wij het formele werkgeverschap van je over. Alle taken van de werkgever worden hierbij door ons uitgevoerd, van betaling tot administratie. Jij krijgt meer vrijheid om te ondernemen, maar houdt wel de beschikking over jouw personeel. Voor de jurist zelf is de payroll ook een prettige oplossing. Meer zelfstandigheid. Hogere tevredenheid en maximale betrokkenheid bij het werk. Dit draagt weer bij aan het succes van je onderneming. Snel kunnen reageren op je klanten én jouw personeelskosten drukken? Onze payroll service voor juristen is ideaal.

Heldere voordelen

  • Personeelsadministratie sterk vereenvoudigd
  • Altijd de juiste bezetting
  • Voorkomt onnodige personeelskosten
  • Verhoogt de efficiëntie van jouw onderneming
  • Individuele aanpak
  • Kwaliteit gegarandeerd door uitgebreide certificering

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings