Sluiten

Payroll in de Industrie

Payroll is bij uitstek geschikt voor bedrijven die actief zijn in de industrie. Wanneer uw productie afhankelijk is van seizoensinvloeden en externe factoren is een flexibele inzet van personeel voor u van levensbelang. Met de payroll oplossingen van WePayPeople speelt u in op deze sterk veranderende vraag naar productiemedewerkers, waarmee u flexibiliteit combineert met een controle over uw personeelskosten.

Payroll uitbesteden in de industrie bespaart

Als ondernemer in de industrie weet u maar al te goed hoe snel productiekosten kunnen oplopen, niet in de laatste plaats door een te hoge bezettingsgraad van uw personeel. Payroll bespaart u naast gewonnen tijd ook nog eens flink op de personeelskosten doordat:

  • Payroll u de mogelijkheid geeft uw productiemedewerkers voor een langere periode flexibelere contractvormen aan te bieden. Hierdoor houdt u meer controle over de grootte van uw personeelsbestand en daarmee ook meer controle over uw totale personeelskosten, essentieel in de industrie!
  • Met payroll betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Overwerk, toeslagen en overige kosten zijn allemaal in het uurtarief verwerkt. Doordat u vooraf duidelijk weet hoeveel u betaalt per uur komt u bij WePayPeople nooit voor verrassingen achteraf te staan. Door dit overzicht zult u merken dat u flink bespaart op uw personeelskosten.

Zeker in de industrie is het voor u belangrijk om de kosten in kaart hebben zodat u weloverwogen, strategische beslissingen kunt nemen. Met onze payroll services heeft u continu inzicht en duidelijkheid in uw personeelsbehoefte, veel ondernemers in de industrie gingen u al voor!

Wat betekent payroll voor u als ondernemer?

Wanneer u uw payroll uitbesteedt bij WePayPeople nemen wij het juridische werkgeverschap van uw productiemedewerkers van u over. U blijft uiteraard verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken, WePayPeople neemt alle administratieve taken en werkgeversrisico’s voor haar rekening. In de praktijk komt payroll neer op:

  • Het tijdig en correct uitbetalen van de salarissen van uw productiemedewerkers.
  • Een juiste toepassing van de cao voor de industriesector waarin uw bedrijf opereert.
  • De periodieke afdracht van werkgeverslasten richting de fiscus en het opzetten van voorzieningen als pensioen en een collectieve ziektekostenverzekering voor uw personeel.
  • Het afdekken van uw werkgeversrisico’s en plichten, zoals doorbetaling bij ziekteverzuim en het bemiddelen bij juridische aangelegenheden.

Payroll in de industrie uitbesteden zorgt ervoor dat u de focus houdt op het productieproces, terwijl u op elk moment beschikt over de benodigde hoeveel arbeid, wel zo’n prettig idee!

Payroll in de industrie via WePayPeople

We zijn er trots op dat we inmiddels verschillende productiebedrijven in de industrie vooruit helpen met onze payroll services. Wanneer we in gesprek zijn met ondernemers uit de industrie merken we dat er een aantal elementen zijn waarop we ons telkens weer onderscheiden:

  • Uitgebreide kennis van cao’s en wet- en regelgeving binnen vrijwel alle industriesectoren.
  • Toegang tot de eigen omgeving in onze geavanceerde digitale portal.
  • Scherpe, heldere tarieven voor onze payroll services.

Bent u benieuwd welke payroll oplossing er klaar ligt voor uw bedrijf? Neem contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak om u verder te informeren!

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings