Sluiten

Payroll Escape Room

U sluit dagelijks mensen op met lastige raadsels, maar lost u zelf de raadsels rondom het juiste arbeidscontract en de wet- en regelgeving rond uw werknemers op? Eigenlijk hoeft u maar één keuze te maken. Uw werknemers op de payroll van WePayPeople plaatsen. Payroll escape room bij WePayPeople is dé oplossing om van alle administratie af te komen en u volledig te kunnen richten op uw core business.

Waarom is payroll juist voor Escape Rooms een uitkomst?

De onregelmatige werktijden, het inzetten van studenten en de flexibele contracten zorgen voor een complexe administratie. Een administratie die voor veel ondernemers als een doorn in het oog wordt gezien. Payroll bij WePayPeople is mede daarom een veel gevraagde dienst onder escape room eigenaren. Wij nemen de administratie over. U richt zich op de onoplosbare raadsels in uw escape room. En als uw personeel onverhoopt langdurig ziek wordt, maakt u geen kosten, maar wordt dit doorberekend aan ons.

Voordelen van payroll

Het doorbereken van de kosten door ziekte valt onder de werkgeversrisico’s die we van u overnemen. Als u uw werknemers bij ons op de payroll zet, zijn wij namelijk juridisch werkgever. Wij de juridische werkgever, maar wat bent u dan? Voor de bedrijfsvoering verandert er niet veel, u bent nog altijd de werkgever op de werkvloer maar wij vangen de risico’s op. Als u uw personeel op uw eigen loonlijst heeft staan, heeft u waarschijnlijk niet vooraf de risico’s van ziekteverzuim en ontslag ingecalculeerd. Met payroll calculeren we deze kosten in. Bij daadwerkelijke ziekte en ontslag bent niet u, maar zijn wij verantwoordelijk voor de kosten.

Benieuwd?

Wij snappen dat u vragen heeft en alle mogelijkheden wilt bespreken. Neem contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen!

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings