Sluiten

Payroll voor de bouwsector

Als ondernemer wil je niets liever dan verder bouwen aan jouw bedrijf. Omdat veel van onze klanten actief zijn in deze sector, begrijpen wij dat als geen ander. Helaas is het in de bouwsector, door gebrek aan flexibiliteit, vaak moeilijk in te springen op de wisselend gevulde orderportefeuilles, waardoor de gewenste groei niet kan worden gerealiseerd. Zonde, want de oplossing ligt voor het oprapen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Uitdagingen binnen de bouwsector

Het gaat over het algemeen goed met de bouw. De arbeidsproductiviteit ligt hoger dan voor de crisis, de winstgevendheid is aanzienlijk verbeterd en ondanks het personeelstekort, wordt de productie nog niet geremd. De verstandige ondernemer ziet echter wel dat er snel een oplossing voor dat personeelstekort moet komen. Want hoewel het tekort aan personeel de productie nu nog niet belemmert, het is geen garantie dat dat over een week, maand of jaar nog het geval is. En met de crisis in het achterhoofd, wil je zo flexibel mogelijk omgaan met je personeelsbestand.

Gelukkig biedt payroll uitkomst. Payroll in de bouwbranche zorgt er onder andere voor dat jij als ondernemer snel kunt inspringen op een personeelstekort, maar ook op de wisselend gevulde orderportefeuilles. Verder dekken wij de werkgeversrisico’s af. En omdat de bouw een van de meest risicovolle sectoren is, is dit een gunstige bijkomstigheid.

Door je payroll-activiteiten aan ons uit te besteden, kun je namelijk op een eenvoudige wijze extra bouwpersoneel in dienst nemen. Maar dat is niet het enige. Omdat wij als payrollbedrijf alleen het juridisch werkgeverschap overnemen, houd je zelf controle over de werving, selectie en aansturing van je personeel. Wij regelen het verlonen en andere administratieve taken, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw onderneming.

Voordelen van payroll voor de bouwsector

  • Flexibele arbeidscontracten;
  • Uitbesteden van werkgeversrisico’s;
  • Personeelsadministratie uitbesteden;
  • Overzichtelijke factuur;
  • WePayPeople beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1 en VCU) en is in het bezit van een G-rekening.

 

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings