Sluiten

Payroll voor de bouwsector

Wilt u als ondernemer verder bouwen aan uw bedrijf, dan is payrolling de oplossing. Veel bouw- en timmerbedrijven, aannemers en intermediairs in de bouwsector gebruiken payroll om flexibel in te spelen op de wisselend gevulde orderportefeuilles.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Wees slim en focus op uw core business, en laat de administratieve personeels werkzaamheden over aan de experts van WePayPeople.

Of u nou actief bent als zzp’er, mkb’er of grote bouworganisatie, het kan voorkomen dat u voor bouwprojecten mankracht te kort komt om deadlines te halen. U kunt op een eenvoudige manier (extra) bouwpersoneel in dienst nemen zonder de risico’s en de administratieve rompslomp.

Wat doet payroll voor u in de bouwbranche?

Wanneer u payroll uitbesteedt bij WePayPeople krijgt u als ondernemer weer alle tijd om u te richten op uw core business, zorgen dat er gebouwd wordt en project deadlines worden gehaald. Met payroll nemen we namelijk het juridische werkgeverschap van uw bouwvakkers over van u. Dat betekent dat we naast een complete salarisadministratie ook alle werkgeversrisico’s op ons nemen. Payroll voor de bouwbranche draagt zorgt voor:

  • Een correcte en tijdige uitbetaling van uw werknemers.
  • Een juiste verwerking van uw werknemers in het personeelsbestand.
  • Tijdige afdracht van werkgeverslasten aan de fiscus en het afsluiten van de juiste verzekeringen en pensioenvoorzieningen voor uw personeel.
  • Het afdekken van uw werkgeversrisico’s in het geval van ziekte of een juridische aangelegenheid.

 

Uw werknemers staan bij ons op de payroll, uiteraard houdt u zelf controle over het aannemen van uw personeel en de welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Voordelen van payroll voor de bouwbranche

Payroll voor de bouwbranche brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee. Dat u als ondernemer tijd bespaart doordat u geen omkijken meer heeft naar uw administratie staat uiteraard voorop, maar payroll levert u meer op. Zo kunt u door het gebruik van flexibele arbeidskrachten en de schommeling in de vraag makkelijk het overzicht kwijtraken over de inzet van uw personeel. Een groot voordeel van payroll is dat we altijd zorgen dat u over de juiste hoeveelheid personeel beschikt. En die u ook nog eens alleen voor het daadwerkelijk aantal gewerkte uren betaalt. Kortom, met payroll realiseert u een forse besparing op uw personeelskosten!

Uw eigen omgeving in onze digitale portal

De digitale portal van WePayPeople maakt onze payroll services nog toegankelijker voor u als ondernemer. U en uw werknemers krijgen namelijk toegang tot uw eigen omgeving binnen onze digitale portal. Daar kunt u eenvoudig uw werknemers inschrijven en gewerkte uren invoeren, alles gaat digitaal. Ook heeft u inzicht in loonstroken, jaaropgaven en looptijden van arbeidscontracten. Handig om strategische beslissingen mee te maken op personeelsvlak! Wilt u weten hoe payroll ook voor uw bouwbedrijf kan werken? Neem contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met u!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings