Sluiten

Payroll in de beveiliging

Payroll in de beveiliging is een bekend begrip. Het is een sector waarin de vraag naar werknemers erg veranderlijk is, de flexibele inzet van beveiligers levert voor jou als ondernemer in de beveiliging daarom veel administratie op. Veel beveiligingsbedrijven zien het uitbesteden van payroll bij WePayPeople dan ook als ideale oplossing voor hun personeel.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Waarom payroll in de beveiliging?

Payroll betekent ook dat WePayPeople het juridische werkgeverschap van jouw beveiligers van je overneemt. Jij blijft uiteraard zelf verantwoordelijk voor het screenen en het trainen van je beveiligers, maar wij nemen de salarisadministratie op ons. Daarnaast zullen ze ook herkenbaar blijven als personeel van jouw beveiligingsbedrijf. De belangrijkste voordelen wanneer je als ondernemer in de beveiliging van payroll gebruik maakt:

  • Focus op optimale inzet van je beveiligers doordat jij geen tijd kwijt bent aan je administratie;
  • Jouw personeel wordt altijd tijdig en correct uitbetaald;
  • Beperkte werkgeversrisico’s bij ziekte en andere juridische aangelegenheden;
  • Kostenbesparing doordat je alleen betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

Payroll kennis en expertise van beveiliging

Payroll in de beveiliging valt onder een complexe cao. De payroll professionals van WePayPeople hebben de expertise om elke verandering in de particuliere- of evenementen cao toe te passen op jouw specifieke situatie. Bovendien zorgen zij ervoor dat dit ook nog eens in het voordeel van jouw beveiligingsbedrijf werkt. Daarnaast krijg je als ondernemer een vast contactpersoon toegewezen, zodat je altijd snel en direct een beroep kunt doen op onze aanwezige kennis van de laatste wet- en regelgeving in jouw branche.

WePayPeople verzorgt jouw complete salarisadministratie

Onregelmatige uren en variabele tarieven zorgen in de beveiligingssector voor een complexe salarisadministratie. Payroll bij WePayPeople betekent dat je voortaan alleen nog maar het aantal gewerkte uren van je beveiligers hoeft door te geven. Wij zorgen voor de verloning en een tijdige en correcte uitbetaling van het salaris. Met jouw eigen omgeving in onze digitale portal heb je een perfecte tool om nog sneller jouw personeel in te schrijven en de uren door te geven, wel zo overzichtelijk!

Uiteindelijk zul je merken dat jij door het uitbesteden van payroll veel effectiever jouw beveiligers in kunt zetten. Waar en wanneer ze nodig zijn.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings