Sluiten

Payroll in de beveiliging

Payroll in de beveiliging is een bekend begrip. Het is een sector waarin de vraag naar werknemers erg veranderlijk is, de flexibele inzet van beveiligers levert voor u als ondernemer in de beveiliging daarom veel administratie op. Veel beveiligingsbedrijven zien het uitbesteden van payroll bij WePayPeople dan ook als ideale oplossing voor hun personeel.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Waarom payroll in de beveiliging?

Payroll betekent ook dat WePayPeople het juridische werkgeverschap van uw beveiligers van u overneemt. U blijft uiteraard zelf verantwoordelijk voor het screenen en het trainen van uw beveiligers, maar wij nemen de salarisadministratie op ons. Daarnaast zullen ze ook herkenbaar blijven als personeel van uw beveiligingsbedrijf. De belangrijkste voordelen wanneer u als ondernemer in de beveiliging van payroll gebruik maakt:

  • Focus op optimale inzet van uw beveiligers doordat u geen tijd kwijt bent aan uw administratie;
  • Uw personeel wordt altijd tijdig en correct uitbetaald;
  • Beperkte werkgeversrisico’s bij ziekte en andere juridische aangelegenheden;
  • Kostenbesparing doordat u alleen betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

Payroll kennis en expertise van beveiliging

Payroll in de beveiliging valt onder een complexe cao. De payroll professionals van WePayPeople hebben de expertise om elke verandering in de particuliere- of evenementen cao toe te passen op uw specifieke situatie. Bovendien zorgen zij ervoor dat dit ook nog eens in het voordeel van uw beveiligingsbedrijf werkt. Daarnaast krijgt u als ondernemer een vast contactpersoon toegewezen, zodat u altijd snel en direct een beroep kunt doen op onze aanwezige kennis van de laatste wet- en regelgeving in uw branche.

WePayPeople verzorgt uw complete salarisadministratie

Onregelmatige uren en variabele tarieven zorgen in de beveiligingssector voor een complexe salarisadministratie. Payroll bij WePayPeople betekent dat u voortaan alleen nog maar het aantal gewerkte uren van uw beveiligers hoeft door te geven. Wij zorgen voor de verloning en een tijdige en correcte uitbetaling van het salaris. Met uw eigen omgeving in onze digitale portal heeft u een perfecte tool om nog sneller uw personeel in te schrijven en de uren door te geven, wel zo overzichtelijk!

Uiteindelijk zult u merken dat u door het uitbesteden van payroll veel effectiever uw beveiligers in kunt zetten. Waar en wanneer ze nodig zijn.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings