Sluiten

Payroll voor

advocatenkantoren
Als ondernemer in de advocatuur weet je hoogstwaarschijnlijk dat de branche op korte termijn groeit. Dit komt mede door verdere juridisering van de maatschappij. Echter, deze groei wordt getemperd door de digitalisering van de samenleving, wat ook voor de lange termijn gevolgen met zich meebrengt. Deze ontwikkeling zet de werkgelegenheid voor ondersteunende functies namelijk onder druk. Daarom doe je er als ondernemer goed aan om na te denken over kostenbesparende mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Uitdagingen voor advocatenkantoren

Zoals we al zeiden, gaat het wat betreft de kortetermijnplanning goed in de advocatuur. Het niveau van de Nederlandse advocaten stijgt en er is genoeg werk voor opgeleide advocaten. De Nederlandse advocatuur kent daarentegen ook uitdagingen. Zo staat het business- en verdienmodel van de advocatuur onder druk, door de jaarlijkse toename van zzp’ers, digitalisering en de vraag naar alternatieve prijsarrangementen, zo blijkt uit een onderzoek van Rabobank. Je doet er als ondernemer dus goed aan om je te verdiepen in financieel aantrekkelijke opties voor de toekomst. Eentje daarvan is payroll. 

Payroll is namelijk een ideale oplossing voor het snel, betrouwbaar en vooral makkelijk verlonen van jouw personeel. Je hoeft namelijk bijna nergens meer naar om te kijken. Als jij kiest om de medewerkers binnen je advocatenkantoor bij ons op de payroll te zetten, dan zorgen wij niet alleen voor de verloning, maar we regelen ook alle administratieve taken. Zo bespaar jij tijd. Tijd die je kunt gebruiken om na te denken over manieren om, ook op de lange termijn, winstgevend te blijven.

Payroll voor de advocatuur: flexibel en professioneel

Een flexibele oplossing die hoort bij een flexibel personeelsbestand. Dat is waar je naar op zoek bent. En dat is de reden dat payroll in de advocatuur zo populair is. Door jouw payroll-activiteiten aan ons uit te besteden, kun je namelijk op een eenvoudige wijze extra personeel in dienst nemen. Denk hierbij aan extra medewerkers op de belafdeling of advocaten met specifieke vakkennis. Daarnaast dekken wij de werkgeversrisico’s af. Maar dat is niet het enige.

Omdat wij als payrollbedrijf alleen het juridisch werkgeverschap overnemen, houd jij zelf controle over de werving, selectie en aansturing van je personeel. Of dit nu opgeleide advocaten, belmedewerkers of parttimers zijn. Met onze payroll-diensten regelen wij de verloning van jouw complete advocatenkantoor. En natuurlijk andere administratieve taken. Zo kun jij je voor de volle 100 procent richten op de toekomst van jouw kantoor.

Voordelen van payroll in de advocatuur

  • Flexibele arbeidscontracten
  • Uitbesteden van werkgeversrisico’s
  • Personeelsadministratie uitbesteden
  • Overzichtelijke factuur
  • WePayPeople beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1 en VCU) en is in het bezit van een G-rekening

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings