Sluiten

Payroll diensten voor advocatuur

Hoe flexibeler je bent als bedrijf, hoe beter je kunt concurreren, des te succesvoller je onderneming. Ook in de juridische sector, op kantoor, binnen een maatschap of binnen de bedrijfsjuridische afdeling stijgt de behoefte aan flexibele en gespecialiseerde krachten. Ook het het nieuwe werken zorgt voor veranderende behoefte in de sector.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Geen vaste en inefficiënte dienstverbanden, maar flexibele parttimers en werken vanuit huis. Deze omslag heeft gevolgen, zeker voor de administratie. Die wordt er niet eenvoudiger op. WePayPeople maakt de administratie voor jou heel eenvoudig. Zo makkelijk zelfs, dat je er geen omkijken meer naar hebt. Wij bieden namelijk speciale payroll diensten aan voor de advocatuur.

Payroll houdt de advocatuur flexibel

Medewerkers flexibel kunnen inzetten. WePayPeople heeft perfecte oplossingen ontwikkeld voor bedrijven binnen de advocatuur. Jij verlaagt je personeelskosten, en hebt zelf meer vrijheid. Bovendien verlies je geen expertise en geef jij je personeel meer mogelijkheden om hun werk zelf in te delen.

Iedere advocaat of jurist die je op onze payroll plaatst blijft te allen tijde aan jou ter beschikking staan. Maar het verschil is dat je nu niet hoeft in te zitten over de administratie. Die besteed je aan ons uit. We nemen alle wettelijke verplichtingen over. Van het opstellen van loonstroken tot het uitbetalen van salaris. Ideaal.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings