Sluiten

Het uitbesteden van de payroll van jouw uitzendbureau

De voordelen van het uitbesteden van jouw payroll

Het beheren van uren. Opstellen van loonstroken. Uitbetalen van medewerkers. En het afdragen van belastingen en premies.
Wij nemen alles over. Voor zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven is het uitbesteden van de payroll ideaal om een complexe administratie te vermijden en de kosten daarvan omlaag te brengen. En vaak is uitbesteden nog goedkoper dan zelf de administratie voeren. De administratie kan zeker bij uitzendbureaus snel groeien, en vaak zijn er maar enkele mensen verantwoordelijk voor deze administratie binnen jouw organisatie. Wat als deze wegvallen? Het uitbesteden van de payroll is goedkoop én efficiënt, en zorgt ervoor dat je meer tijd, energie en geld hebt voor jouw core business.

Nog meer voordelen

  • Facturatie naar klanten van uitzendbureau
  • Debiteurenbeheer uitbesteed
  • Afdekking wanbetalingrisico mogelijk
  • Voorfinanciering
  • Snelle margeafdracht
  • Gebruik van geavanceerde online automatisering
  • Jouw huisstijl en logo’s op administratie

WePayPeople: een professionele en ervaren servicepartner

Blind kunnen vertrouwen op een professionele partner. Dat is wat je wilt als je kiest voor het uitbesteden van jouw payroll. WePayPeople is al jaren actief als payroller. Wij kennen alle facetten van het vak. Daarnaast zijn wij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw branche. Jij krijgt bij ons dus altijd de best mogelijke oplossing voor jouw specifieke situatie. Meer weten over onze payrolling voor uitzendbureaus? Neem contact op, onze professionals staan je graag te woord.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons je bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings