Sluiten

Payroll en de backoffice

van het uitzendbureau

U heeft waarschijnlijk een aardige klus aan uw administratie. Een omvangrijke payroll. Al die verschillende uitzendkrachten. Met elk een eigen administratie. U kunt dit vereenvoudigen door uw administratie aan ons uit te besteden. Zodat u meer tijd over heeft voor uw primaire taken.

Vereenvoudig de back-office van uw uitzendbureau met payroll diensten

Uw gehele back-office overnemen. Dat is onze kracht. Via onze payroll services nemen de administratieve lasten af. Het uitbetalen van uitzendkrachten. Loonstroken maken van loonstroken en versturen. Belastingen afdragen. Het is verleden tijd. Wij regelen alles. Zo heeft u weer tijd om te ondernemen.

Meer weten?

WePayPeople heeft jarenlange ervaring binnen de uitzendbranche. Wij weten als geen ander dat elk bedrijf uniek is en de bijbehorende back-office ook. Dat is voor uw organisatie niet anders. We bieden geen standaardoplossingen, maar ontwikkelen samen met u een perfect passende payroll-oplossing. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Geïnteresseerd om uw eigen administratie uit te besteden? Onze payroll-professionals staan voor u klaar.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings