Sluiten

Payroll uitzendbureau Amsterdam

U als uitzendbureau in Amsterdam heeft een administratie te voeren. Vaak complex en tijdrovend. Tijd die u liever kwijt bent aan acquisitie en het detacheren van krachten. WePayPeople heeft de oplossing: met onze payroll-dienst voor uw uitzendbureau in Amsterdam nemen wij uw administratie over. Meer tijd, minder beslommeringen en uw besturen van uw organisatie vereenvoudigd.

De meerwaarde van payroll voor uw uitzendbureau in Amsterdam

Het uitbesteden van de payroll van uw uitzendbureau heeft veel voordelen. WePayPeople neemt alle administratieve verantwoordelijkheden op zich. Wij betalen het loon uit aan nieuwe uitzendkrachten. Houden de opgebouwde reserveringen bij. En zorgen waar nodig voor doorbetaling bij ziekte. En het is zelfs mogelijk dat wij de facturering voor onze rekening nemen. Ideaal toch?

Makkelijker werken met payroll voor uw uitzendbureau in Amsterdam

Het uitbesteden van uw payroll administratie van uw uitzendbureau in Amsterdam maakt dat u sneller werkt. Efficiënter. En eenvoudiger. U heeft alle tijd voor werving, selectie en detacheren. Wij regelen de rest. Heeft u vragen over de mogelijkheden van onze payroll services voor uw uitzendbureau in Amsterdam? Neem contact op met WePayPeople.

Meer weten? Neem direct contact met ons op of laat ons u bellen!
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings