Sluiten

Haal de druk van uw backoffice

Payroll voor uitzendbureau: het uitzenden van personeel brengt een berg aan werkzaamheden met zich mee, waardoor er een enorme druk komt te liggen op uw backoffice. Denk aan het verwerken van werkbriefjes, loonbetalingen, correcties, facturatie, slecht betalende klanten of bijvoorbeeld vragen van uitzendkrachten. Daarnaast stellen opdrachtgevers meer en meer eisen aan u en uw organisatie. Onder andere het NBBU lidmaatschap, SFT verklaringen, NEN4400 certificering en een G-rekening zijn essentieel. Bovendien moet u de uitzendkrachten wekelijks betalen, waardoor u genoodzaakt bent voor te financieren. Allemaal zaken die uw aandacht weghalen bij waar u goed in bent: uitzenden en detacheren van uw krachten.

Voordelen van payroll voor uitzendbureau

Met het uitbesteden van de diensten rondom het verlonen van uw werknemers aan WePayPeople vermindert u niet alleen het aantal administratie wat u had. De voordelen reiken verder dan dat. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Geen risico op doorbetaling bij ziekte of ontslag, dit risico nemen wij namelijk van u over;
  • U betaalt alleen voor de gewerkte uren;
  • Transparante dienstverlening en tarieven;
  • Scherp tarief;
  • U bent geen juridisch werkgever dit zijn wij;
  • Online uren portal, waar u onder andere uren kunt vullen en nieuwe medewerkers kunt inschrijven.

 

Gehele backoffice uitbesteden

Ook dat is een mogelijkheid bij WePayPeople! Naast onze payroll dienstverlening is het namelijk ook mogelijk om uw gehele backoffice onder te brengen bij WePayPeople. Wat dat precies inhoudt? U geeft alle administratieve en financiële aspecten van de verloning in handen van een expert. Maar u blijft wel grip houden op uw bedrijf. Bovendien houdt u uw omzet in eigen boeken. En dat heeft zo zijn voordelen. Wij nemen bijvoorbeeld de voorfinanciering van de lonen voor onze rekening. Daarnaast zijn wij volledig geautomatiseerd, hierdoor profiteren u en uw uitzendkrachten van ons in huis ontwikkelde portal. En heeft u bovendien altijd de beschikking tot onze kennis en expertise op het gebied van verloning. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar de belangrijke bijzaken, maar kunt u zich volledig richten op de waardevolle hoofdzaken: uw klanten en het plaatsen van de juiste kandidaten op de juiste plek.

Meer weten over onze dienstverlening?

Onze ruime ervaring en expertise maakt ons tot de ideale partner voor uitzendbureaus die hun payroll administratie willen vereenvoudigen. Wilt u meer informatie over payroll voor uitzendbureaus of bent u geïnteresseerd om uw gehele backoffice bij ons onder te brengen? Vragen over onze werkwijze? Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings