Sluiten

Payroll

Tarieven
Payroll tarieven van WePayPeople zijn altijd helder en eerlijk. WePayPeople hanteert geen toeslagen of verborgen marges of kosten. Daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen. De meeste reserveringen berekenen we 1 op 1 aan u door: pensioenpremies, onkostenvergoedingen, reiskosten en declaraties. In onze tarievenmatrix ziet u een voorbeeld van de tariefopbouw van onze payroll tarieven.

Ben je benieuwd hoe het kosten plaatje er voor jou uit kan zien?

Duidelijkheid over de payroll tarieven

Veel collega-aanbieders hanteren naast basiskosten verborgen kosten en toeslagen. Hierdoor worden de payroll tarieven vaak erg onduidelijk. U kunt niet inzien waar alle kosten vandaan komen. Storend. Zeker bij een dienst die juist bedoeld is om uw leven makkelijker te maken. Wij geloven dat maximale zekerheid en flexibiliteit alleen mogelijk is bij heldere, eerlijke communicatie met de klant. Daarom zijn we bij WePayPeople altijd duidelijk over onze payroll tarieven. Bovendien zijn wij erg flexibel als het gaat om uw behoeften.

Altijd een passend payroll tarief

Naast de verborgen kosten in de payroll tarieven hanteren veel payrollers één aanpak voor zeer uiteenlopende situaties. Maar een bedrijf is nooit standaard. Dus waarom genoegen nemen met een standaardoplossing? Welk payroll tarief u uiteindelijk betaalt zou afhankelijk moeten zijn van de diensten die het meest op één lijn liggen met uw behoeften. Omdat iedere organisatie anders is, zullen wij altijd met u overleggen wat voor u de beste oplossing is. Zo zullen onze payroll tarieven altijd worden aangepast aan uw uiteindelijke keuzes. In feite betaalt u bij ons dus alleen voor de diensten die u daadwerkelijk nodig heeft. Zo weet u altijd precies hoe de kosten zijn opgebouwd. Dat is de kracht van WePayPeople.

Maatwerk

Meestal ligt de marge van WePayPeople rond de 3%, maar het exacte percentage is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste is de wijze van aanlevering belangrijk, daarnaast spelen de betalingsvoorwaarden en het volume een bepalende rol. Het is moeilijk om verschillende payroll bedrijven met elkaar te vergelijken als het gaat om marge. Houd er rekening mee dat het vooral belangrijk is welke diensten en risico’s zijn afgedekt. Uiteindelijk is het vooral belangrijk dat de aangeboden diensten passen bij uw wensen.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings