Sluiten

Payroll voor

de horeca
De horeca heeft de laatste jaren te maken met een groeispurt in omzet en werkgelegenheid. Dat heb jij als horeca ondernemer zeker ook ervaren, maar je weet ook dat dit ook zomaar anders kan worden. Ze voorspellen niet voor niks opnieuw een financiële crisis en daar wil jij vroegtijdig op in kunnen spelen. Met een flexibel personeelsbestand weet je zeker dat je nooit te veel of te weinig personeel in dienst hebt. Je kunt jouw medewerkers namelijk naar drukte inzetten. Zo houd je je personeelskosten in minder drukke tijden ook in balans.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Je weet als horeca-ondernemer als geen ander hoe erg de drukte in je restaurant, hotel of café kan veranderen. Gelukkig kun je op heel veel drukke momenten ver van te voren inspelen. Kerst, Oud en Nieuw, Pasen en schoolvakanties zijn van die momenten die je plant. Immers, weet je dat dit de momenten zijn waarop jij extra personeel nodig hebt. Toch zijn er ook drukke tijden die je minder ver van te voren ziet aankomen. Een goed voorbeeld: het Nederlandse zomerweer en een nieuwe economische crisis. Daar wil je in zekere zin wel op voorbereid zijn, toch?

Payroll voor de horeca biedt flexibiliteit in geplande en onverwachte fluctuering in drukte en rust

De doorstroom aan personeel in de horeca is hoog. Dat merk je niet alleen op de vloer, maar zie je ook aan de veranderingen in je personeelsbestand. Bij bestaande medewerkers wordt er al veel van je gevraagd op administratief gebied. Bij het aannemen van nieuwe medewerkers komt daar nog eens extra administratie. Het is dan fijn als je dit uit handen kunt geven. Net zoals die werkgeverslasten, bijvoorbeeld in het geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Met onze maatwerk payroll-oplossingen ben je daar in een keer van af. 

Daarbij zijn de payroll professionals bij WePayPeople altijd op de hoogte van de complexe wet- en regelgeving binnen de horecabranche en volgen ze belangrijke ontwikkelingen op de voet. Zo weet je dat wij je altijd kunnen ondersteunen bij belangrijke veranderingen.

Voordelen van payroll voor de horeca

  • Flexibele arbeidscontracten
  • Uitbesteden van werkgeversrisico’s
  • Personeelsadministratie uitbesteden
  • Arbeidscontracten met uitzend cao-regeling
  • Overzichtelijke factuur
  • WePayPeople beschikt over de juiste certificering (NEN 4400-1 en VCU) en is in het bezit van een G-rekening

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings