Sluiten

Payroll en horeca

Payroll en horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onregelmatige werktijden, een bovengemiddeld verloop van jouw personeel en veel flexibele contracten zorgen er namelijk voor dat je snel het overzicht kunt verliezen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van payroll?

Payroll horeca is daarom dé oplossing voor veel ondernemers. Met payroll heb je geen omkijken meer naar jouw administratie. Zo kun jij je volledig richten op waarom je bent gaan ondernemen in de horeca. Het zo aangenaam mogelijk maken voor jouw klanten!

Wat betekent payroll horeca voor jou als ondernemer? Wanneer je payroll uitbesteedt bij WePayPeople nemen wij het juridische werkgeverschap van jouw personeel van je over. Uiteraard houd jij de controle over het aannemen en de werkzaamheden van jouw werknemers. Maar WePayPeople verzorgt alle administratieve taken eromheen. Met payroll zorgen we er onder meer voor dat:

  • Salarissen van jouw personeel tijdig en correct worden uitbetaald.
  • Ziekteverzuim en vakantiedagen worden bijgehouden.
  • Er een juiste afdracht plaatsvindt van premies en dat er goede pensioenvoorzieningen en verzekeringen voor jouw personeel worden afgesloten.
  • Jouw werkgeversrisico’s afgedekt zijn bij ziekte of een juridisch geschil.

Payroll horeca geeft jou als ondernemer dus de tijd en de focus om jouw zaak te runnen. Wij ondersteunen je met een compleet pakket aan administratieve en financiële taken. Wel zo’n gerust gevoel!

Voordelen van payrolling in de horeca

Uitbesteden van payroll als ondernemer is uiteraard een voordeel op zich. Wanneer jij jouw personeel bij WePayPeople op de payroll zet profiteer jij daarnaast van een aantal interessante voordelen.

Payroll horeca via WePayPeople zorgt voor duidelijkheid

Tarieven voor payroll horeca zijn via WePayPeople transparant en worden altijd vooraf helder besproken. Je betaalt ons altijd per gewerkt uur, dus geen moeilijke constructies of verrassingen achteraf. De administratie is ook feilloos op orde, zodat je nooit méér uren zult hoeven uit te betalen. Jij weet bij WePayPeople als horeca ondernemer daardoor dus altijd waar je aan toe bent.

Toegang tot onze digitale portal

Wanneer je jouw payroll bij ons neerlegt, krijgen jij en jouw personeel toegang tot onze portal. Binnen deze portal kun je jouw medewerkers snel en eenvoudig inschrijven. En vind je alle loonstroken, jaaropgaven en contracten van jouw personeel terug. In de portal kun je jouw personeel de gewerkte uren in laten vullen, waardoor alle gegevens direct worden verwerkt.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings