Sluiten

Payroll en horeca

Payroll en horeca zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onregelmatige werktijden, een bovengemiddeld verloop van uw personeel en veel flexibele contracten zorgen er namelijk voor dat u snel het overzicht kunt verliezen.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Payroll horeca is daarom dé oplossing voor veel ondernemers. Met payroll heeft u geen omkijken meer naar uw administratie. Zo kunt u zich volledig richten op waarom u bent gaan ondernemen in de horeca. Het zo aangenaam mogelijk maken voor uw klanten!

Wat betekent payroll horeca voor u als ondernemer? Wanneer u payroll uitbesteedt bij WePayPeople nemen wij het juridische werkgeverschap van uw personeel van u over. Uiteraard houdt u de controle over het aannemen en de werkzaamheden van uw werknemers. Maar WePayPeople verzorgt alle administratieve taken eromheen. Met payroll zorgen we er onder meer voor dat:

  • Salarissen van uw personeel tijdig en correct worden uitbetaald.
  • Ziekteverzuim en vakantiedagen worden bijgehouden.
  • Er een juiste afdracht plaatsvindt van premies en dat er goede pensioenvoorzieningen en verzekeringen voor uw personeel worden afgesloten.
  • Uw werkgeversrisico’s afgedekt zijn bij ziekte of een juridisch geschil.

 

Payroll horeca geeft u als ondernemer dus de tijd en de focus om uw zaak te runnen. Wij ondersteunen u met een compleet pakket aan administratieve en financiële taken. Wel zo’n gerust gevoel!

Voordelen van payrolling in de horeca

Uitbesteden van payroll als ondernemer is uiteraard een voordeel op zich. Wanneer u uw personeel bij WePayPeople op de payroll zet profiteert u daarnaast van een aantal interessante voordelen.

Payroll horeca via WePayPeople zorgt voor duidelijkheid

Tarieven voor payroll horeca zijn via WePayPeople transparant en worden altijd vooraf helder besproken. U betaalt ons altijd per gewerkt uur, dus geen moeilijke constructies of verrassingen achteraf. De administratie is ook feilloos op orde, zodat u nooit méér uren zult hoeven uit te betalen. U weet bij WePayPeople als horeca ondernemer daardoor dus altijd waar u aan toe bent.

Toegang tot onze digitale portal

Wanneer u uw payroll bij ons neerlegt, krijgen u en uw personeel toegang tot onze portal. Binnen deze portal kunt u uw medewerkers snel en eenvoudig inschrijven. En vindt u alle loonstroken, jaaropgaven en contracten van uw personeel terug. In de portal kunt u uw personeel de gewerkte uren in laten vullen, waardoor alle gegevens direct worden verwerkt.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings