Sluiten

Payroll Groningen

Grunnen. Studentenstad. Hanzestad. En de grootste stad van noordelijk Nederland: Groningen. Of uw bedrijf nu hoog in het noorden ligt of ver in het zuiden in Maastricht. Onze payroll diensten zijn voor iedereen beschikbaar. Groningen is een echte toeristische trekpleister en wordt tijdens vakanties dan ook vaak door veel toeristen bezocht. En in die drukke periode heeft u als ondernemer vaak extra werknemers nodig. Hoe gaat u daarmee om als het gaat om de administratie rondom het verlonen? Payroll Groningen is dat misschien wel de juiste oplossing.

Studenten payroll

Groningen heeft zo’n 55.000 studenten. Een grote groep. Veel werkgevers hebben in de drukke vakantieperiode dus studenten in dienst en dat geeft enkele voordelen als het gaat over onze payroll diensten. Voor vakantiewerkers rekenen wij namelijk een lagere factor. Deze factor is 0,05 lager dan bij uw reguliere werknemers. De korting op de factor ontstaat uit het feit dat vakantiewerkers, in de zin van de CAO, minder verlof opbouwen (20 dagen in plaats van 24 dagen op basis van een fulltime dienstverband) en geen recht hebben op loon bij kort verzuim, bijzonder verlof en feestdagen. De arbeidsovereenkomst voor een vakantiewerker is dan ook anders dan voor uw reguliere werknemers.

Wat zijn de voordelen van payroll Groningen

Naast dat u als ondernemer een voordeel kan hebben van de studerende vakantiewerkers, zijn er natuurlijk meer voordelen waar u misschien nog niet eerder aan heeft gedacht. Zo neemt WePayPeople de taken rondom personeelsadministratie en de uitbetaling van salarissen van u over. En zijn wij de vraagbaak voor uw werknemers. Wij nemen de administratie rondom de urenlevering aan het einde van de maand en de arbeidscontracten aan het begin van u over. WePayPeople heeft daarvoor een eigen portal ontwikkeld waarin alles digitaal kan worden ingeleverd. Een ander voordeel waardoor veel ondernemers overstappen op payroll is het beperken van de werkgeversrisico’s. Zo lang er niemand ziek is, is er vaak niets aan de hand. Maar als dat wel het geval is, lopen de kosten vaak hoog op. Met payroll Groningen beperkt u uw werkgeversrisico’s. Kortom, geen tijdrovende administratie voor u en meer tijd voor waar ondernemen voor bedoeld is, ondernemen!

Is payroll Groningen misschien iets voor u?

Benieuwd wat wij u als werkgever nog meer kunnen bieden aan voordelen en wat een overstap naar payroll voor uw werknemers inhoudt? Neem contact met ons op, we maken graag een afspraak met u!


Meer weten over Payroll Groningen?
020 - 820 80 40 of


Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings