Sluiten

Payroll Eindhoven

WePayPeople is gevestigd in Amsterdam, maar voor onze diensten is onze standplaats niet belangrijk. Onze payroll diensten zorgen voor flexibiliteit bij u als ondernemer en deze flexibiliteit stralen we zelf graag ook uit. Mede dankzij onze online omgeving waardoor het niet uitmaakt of u nu in Groningen, Amsterdam of Eindhoven bent gevestigd. Want hier in Amsterdam staan onze werknemers voor u klaar als er iets geregeld moet worden.

Voordelen payroll

Twijfel of u zich als ondernemer met uw werknemers moet binden aan een payrollbedrijf? Begrijpelijk. Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over wat we precies doen. We willen het daarom graag aan u uitleggen. Payroll betekent letterlijk loonlijst. Wij verzorgen dus de loonlijst van uw werknemers. Niks geks. U betaalt ons een factor bovenop het loon, omdat u deze en andere werkzaamheden aan ons uitbesteed. Daarnaast betekent payroll ook dat wij de werkgeversrisico’s dragen. Geen financiële zorgen meer over een werknemer indien die lang niet op de werkvloer aanwezig kan zijn. Maar vooraf zekerheid over de kosten die u gaat maken per gewerkt uur. Want u betaalt alleen het aantal gewerkte uren.

Payroll Eindhoven

Wie technologie zegt, zegt Eindhoven. Met Brainport Eindhoven als een van de meest innovatieve high-tech centra van Europa. In de regio Eindhoven zitten veel klanten van ons. Wij bedienen niet alleen bedrijven gericht op technologie, maar vele verschillende sectoren. En dankzij onze online administratie software maakt het niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. U kunt overal, waar en wanneer u maar wilt inloggen in uw eigen beveiligde portal. Want wanneer u kiest voor payrolling met WePayPeople, dan wordt alles digitaal voor u geregeld. Van de mutaties tot de loonstroken van uw medewerkers. We werken met een speciaal voor ons aangepaste versie van het AFAS-systeem. Dat houdt in dat ook uw boekhouder direct met onze gegevens aan de slag kan. Ideaal.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd wat wij u als werkgever nog meer kunnen bieden aan voordelen en wat een overstap naar payroll voor uw werknemers inhoudt? Neem contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met u!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings