Sluiten

Bijna elke payroll constructie is

mogelijk met WePayPeople

Een payroll constructie is vaak voordeliger dan zelf verlonen. Een partij als WePayPeople kan de werkzaamheden rondom het verlonen van u overnemen waardoor het efficiënter verloopt en u op die manier op kosten kan besparen. Het is niet vereist om al uw personeel bij ons op de loonlijst te zetten. Wij kunnen een payroll constructie met u opzetten, waarbij een deel van uw personeel wel en een deel niet op onze payroll staat. Wij kunnen per werknemer afstemmen wat voor u het beste uitkomt. Qua kosten en voor uw eigen gemak.

Elke payroll constructie is maatwerk

Voor elk bedrijf kunnen we een payroll constructie maken. Wat is een payroll constructie? Wij worden de juridisch werkgever van de werknemers en nemen ze dus van u over. Wij zorgen voor alle administratieve taken rondom uw werknemers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de urenregistratie, ziektemeldingen, jaaropgaven en de betaling van de loonheffing en sociale premies.

Elk bedrijf is uniek en elke werknemer is ook uniek. Wij zorgen ervoor dat elk bedrijf een passende payroll constructie heeft die rekening houdt met alle werknemers. Denk bijvoorbeeld aan de secundaire arbeidsvoorwaarden die onderling sterk kunnen verschillen. Een auto van de zaak, extra pensioenopbouw, (onkosten)vergoedingen, alles is aan te passen per individueel geval. En we rekenen deze reserves vrijwel altijd 1 op 1 aan u door. Bij WePayPeople geen verborgen kosten.

Wat verandert er voor u en uw werknemers?

Niet veel. In de praktijk zullen uw werknemers er niet veel van merken. Ze krijgen aan het einde van de maand alleen een loonstrook waar WePayPeople opstaat. U als ondernemer houdt de dagelijkse leiding van uw bedrijf in handen. En wij werken achter de schermen om alles in goede banen te leiden voor uw werknemers.

Meer weten over payroll constructie bij WePayPeople?

Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings