Sluiten

Payroll Breda

Uw bedrijf is gevestigd in Breda en u bent op zoek naar een payroll organisatie? Kijk dan niet alleen naar payroll bedrijven rondom Breda. Wij verzorgen onze diensten namelijk op landelijk niveau en kunnen zo ook onze klanten in Breda vanuit ons kantoor in Amsterdam van dienst zijn.

De diensten van WePayPeople

WePayPeople, onze naam zegt het eigenlijk al. Wij verzorgen alles rondom de salarisbetaling van vaste medewerkers en flexwerkers. Snel, zeker en veilig. Zo houden wij ons bezig met payrolling, salarisadministratie en de uitbesteding van de backoffice. Als u uw werknemers bij ons op de loonlijst laat staan, betekent dit dat wij ook juridisch werkgever worden van uw werknemers. De administratie rondom uw medewerkers is dus nu onze verantwoordelijk en u blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse besturing van de onderneming.

Waarom WePayPeople

Wij zijn al jaren één van de grootste spelers in Nederland op dit gebied. Met zo’n 50 collega’s staan wij elke dag klaar voor onze klanten. Daarnaast zorgt onze in huis ontwikkelde digitale portal ervoor dat alles op de juiste manier wordt verwerkt.

Wat betekent dit voor uw werknemers?

In beginsel merken uw werknemers niet veel van de overstap. Het contract wordt overgezet en het salaris wordt altijd correct en tijdig uitbetaald, maar nu door ons in plaats van door u als werkgever. Verder schept payroll bij WePayPeople duidelijkheid over: het exacte aantal vrije dagen, vakantiegeld en reserveringen en het opgebouwde pensioen van de werknemer.

Payroll Breda

Breda is een studentenstad. Studenten worden vaak ingezet door ondernemers als de drukke vakantieperiode nadert. Goed nieuws voor u als het gaat om onze payroll diensten. Voor vakantiewerkers rekenen wij namelijk een lagere factor. Deze factor is 0,05 lager dan bij uw reguliere werknemers. De korting op de factor ontstaat uit het feit dat vakantiewerkers, in de zin van de CAO, minder verlof opbouwen (20 dagen in plaats van 24 dagen op basis van een fulltime dienstverband) en geen recht hebben op loon bij kort verzuim, bijzonder verlof en feestdagen. De arbeidsovereenkomst voor een vakantiewerker is dan ook anders dan voor uw reguliere werknemers.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw bedrijf en of payroll Breda iets voor u is? Neem contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met u om alle voordelen met u te bespreken!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings