Sluiten

Payroll bedrijven

Hoe kiest u de juiste partij uit alle payroll bedrijven?

Personeel bij een payroll bedrijf op de loonlijst plaatsen neemt toe in populariteit. Niet verwonderlijk. U beperkt de risico’s van het hebben van personeel tot een minimum. Maar wie is de juiste partij? WePayPeople is één van de weinige payroll bedrijven die altijd duidelijk is over de kosten. Vooraf ontvangt u een offerte met alle kosten. Daarnaast heeft u bij ons ook de mogelijkheid uw volledige salarisadministratie uit te besteden. Zo is alles goed geregeld, op één plek.

WePayPeople biedt u zekerheid

WePayPeople voldoet aan alle mogelijke eisen, van de NEN 4400-1 norm certificering tot het lidmaatschap van de NBBU en de Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarom werken inmiddels tientallen bedrijven met WePayPeople en staan er meer dan 3.300 personeelsleden bij ons op de payroll. De juist payroller? De keuze is dus snel gemaakt.

Meer weten over payroll bedrijf WePayPeople?

Neem dan direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings