Sluiten

Payroll Amsterdam

Payroll Amsterdam? Wat ons betreft zijn payroll en Amsterdam onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen omdat het hoofdkantoor van WePayPeople in de hoofdstad is gevestigd. Amsterdam is namelijk één van de belangrijkste economische zones van Nederland. Hierdoor heeft ons payroll bedrijf meer expertise in huis dan u elders zult vinden. Door deze kennis ondersteunen wij dan ook verschillende bedrijven in diverse branches en in alle uithoeken van het land. Uiteraard zijn we niet de enige in Amsterdam. Wel degene met het hoogste serviceniveau. Onze dienstverlening wordt niet alleen precies op uw organisatie afgestemd, maar u weet vooraf ook precies wat de kosten zijn. Geen verborgen tarieven, maar helderheid en transparantie. Dat maakt ons tot de beste partner om uw bedrijf te ondersteunen.

Payrollen in Amsterdam via WePayPeople

Voor payroll Amsterdam maken veel bedrijven gebruik van onze diensten. Door personeel of freelancers bij ons op de payroll te zetten houdt u zelf de verantwoordelijkheid voor het aantrekken van uw mensen en de dagelijkse gang van zaken, WePayPeople zorgt voor de rest:

 • Tijdige en correcte uitbetaling van de werknemers die bij ons op de payroll staan.
 • Juiste afdracht van werkgeverslasten richting de fiscus en het regelen van sociale voorzieningen voor uw personeel.
 • Het verzorgen van de complete administratie rondom uw personeel. Wij verzorgen de administratie rondom het inschrijven van uw werknemers in ons personeelsbestand en wijzigingen daarin.
 • We nemen van u het juridische werkgeverschap over van uw werknemers, waardoor u als ondernemer minder werkgeversrisico’s heeft.

De voordelen van een payroll bedrijf

Wanneer u uw payroll bij WePayPeople neerlegt, zult u direct merken dat u een goede beslissing heeft genomen. U heeft weer de tijd om te ondernemen en te werken aan de groei van uw bedrijf, u hoeft geen tijd meer te stoppen in personeels- en financiële administratie. Uiteindelijk levert naast de tijdsbesparing het uitbesteden van de payrolling activiteiten ook directe kostenbesparingen op, namelijk:

 • De loonkosten. Met payroll kunt u veel beter flexibele contracten inzetten en daarmee kunt u uw personeel perfect afstemmen op de hoeveelheid werk. U maakt zo alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren kosten.
 • Besparing door beperking werkgeversrisico’s. Zo lang niemand ziek is en uw personeel tevreden is, is er vaak niets aan de hand. Uit ervaring weten we echter dat het overdragen van het juridische werkgeverschap aan WePayPeople u uiteindelijk kosten gaat besparen.
 • Downsizen van de personeels/HR afdeling.

WePayPeople, een begrip in Amsterdam

Voor payroll worden we niet alleen door bedrijven in Amsterdam gevonden, door het hele land heen en in vrijwel alle sectoren profiteren organisaties van onze payroll services. We onderscheiden ons van andere payroll bedrijven met een aantal duidelijke kenmerken:

 • Ten eerste met onze scherpe tarieven. U kunt uw werknemers met een gerust gevoel bij ons op de payroll zetten. Aangezien elke payroll oplossing maatwerk is, zullen we altijd vooraf helder communiceren welk tarief u betaalt.
 • Daarnaast heeft ons team van specialisten jarenlange ervaring en weten zij elke cao en bepaling in het arbeidsrecht in uw voordeel te benutten door een optimale verloning voor uw personeel te realiseren.
 • Bovendien zorgen wij met onze aanwezigheid in elke branche en sector ervoor dat we voor elk bedrijf en elke situatie de juiste payrolling oplossing hebben, u kunt altijd bij ons terecht!
 • Tenslotte weet u zeker dat u door onze certificeringen als NEN 4400-1, VCU, Kiwa en NBBU te maken heeft met een betrouwbare payroll partner die alle kennis in huis heeft.

Wilt u meer weten over payroll Amsterdam via WePayPeople? Neem contact met ons op via 020-8208040, we maken graag een afspraak om alle payroll mogelijkheden met u te bespreken.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings