Sluiten

Het outsourcen van jouw payroll

Het beheren van de payroll kan veel tijd in beslag nemen. Tijd die je liever aan de jouw core business besteedt. Oplossing? Outsourcen van jouw payroll. Met onze payroll outsource dienst zorg je ervoor dat je niet gevangen komt te zitten in de beslommeringen van jouw salarisadministratie. En je gewoon kunt richten op jouw onderneming.

Payroll outsourcen. Hoe werkt dat?

Een payroll outsource dienst vormt feitelijk een buffer tussen ondernemers en hun personeel. Normaal gesproken zou jouw personeel bij je op de loonlijst staan, en ben je zelf verantwoordelijk voor de administratie en het uitbetalen van jouw medewerkers. Daar komt ook bij dat ondernemers contractueel gebonden zijn aan het personeel dat zij in loondienst hebben. Wanneer je gebruik maakt van een payroll outsource dienst is dit niet het geval: jouw medewerkers zijn wel werkzaam bij je, maar staan juridisch gezien bij ons op de loonlijst. En omdat jouw medewerkers door de payroller uitbetaald worden hoef je hier geen tijd aan te besteden.

Voordelen van het outsourcen van de payroll

Met de payroll outsource diensten van WePayPeople weet je zeker dat jouw personeel tijdig betaald wordt. Je besteedt zelf aanzienlijk minder tijd aan jouw bedrijfsadministratie. En je kan dankzij onze payroll outsource dienst ook voorkomen dat je met ingewikkelde contracten en clausules te maken krijgt wanneer jouw bedrijf groeit. Wij beheren jouw salarisadministratie via de payroll outsource dienst zodat je dat niet hoeft te doen. Je past eenvoudig jouw personeelsbestand aan aan de omvang van jouw werkzaamheden. Zo heb je altijd de juiste hoeveelheid personeel.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings