Sluiten

Het outsourcen van uw payroll

Het beheren van de payroll kan veel tijd in beslag nemen. Tijd die u liever aan de uw core business besteedt. Oplossing? Outsourcen van uw payroll. Met onze payroll outsource dienst zorgt u ervoor dat u niet gevangen komt te zitten in de beslommeringen van uw salarisadministratie. En u zich gewoon kunt richten op uw onderneming.

Payroll outsourcen. Hoe werkt dat?

Een payroll outsource dienst vormt feitelijk een buffer tussen ondernemers en hun personeel. Normaal gesproken zou uw personeel bij u op de loonlijst staan, en bent u zelf verantwoordelijk voor de administratie en het uitbetalen van uw medewerkers. Daar komt ook bij dat ondernemers contractueel gebonden zijn aan het personeel dat zij in loondienst hebben. Wanneer u gebruik maakt van een payroll outsource dienst is dit niet het geval: uw medewerkers zijn wel werkzaam bij u, maar staan juridisch gezien bij ons op de loonlijst. En omdat uw medewerkers door de payroller uitbetaald worden hoeft u hier geen tijd aan te besteden.

Voordelen van het outsourcen van de payroll

Met de payroll outsource diensten van WePayPeople weet u zeker dat uw personeel tijdig betaald wordt. U besteedt zelf aanzienlijk minder tijd aan uw bedrijfsadministratie. En u kunt dankzij onze payroll outsource dienst ook voorkomen dat u met ingewikkelde contracten en clausules te maken krijgt wanneer uw bedrijf groeit. Wij beheren uw salarisadministratie via de payroll outsource dienst zodat u dat niet hoeft te doen. U past eenvoudig uw personeelsbestand aan aan de omvang van uw werkzaamheden. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid personeel.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings